`~zittirivinqOn *. <Dg> Q7 `` v.1 Serisi Resim`Li Buyrun Teşekkür Et :]

Q7 `` v.2 geLsin mi ?

• Evet Süper geLsin :D

Oy: 38 61.3%
  • Çok Sağlam oLsun xD

Oy: 24 38.7%

• Kullanılan toplam oy
    62
Bu sitede sizin gibiler olunca mıllet sıteyı bırakıyor ztn sıteyı bırakması gerekenlerın basında

1 : ayyas sen ezmesın bellı wall dıorsun ondan sxe cıkınca qel dıor manda
2 : dynmax kendını cok sey sanıyor mod dıe kımse bır sey demıyor
3 : ben kendıme k1nq demıyorum orda oyle bır sey yazıyor mu sadece kasıyor o zmn k1nq zannedıosan qıt socl da mac yap yen qel koy tm mı
4 : bir bana salak gerızekalı dersen senı banlattıracam ayyas !

son ıkazımdı bana bır daha cfg alıntı yapıor de bakem hade ?

evet aynen öyle haklısın :) cok sey sanıyorum kendimi :) sen 1 numarasın yav :D modluk olsa ne olmasa ne ? çok mu önemli bir şey ? gelip burda bana hava basma herkes biliyor neyin ne olduğunu o yüzden tartışmayı keselim yorumlar confige gelsin.

Yazamazmıyım oLum ? haLLa haLLa herkes yazıyor :S:S ! ! !
insan oL az siz koymusosunuz sankı !

Yasaklarsa Berk geLır YasakLar aLLahım sana mı kaLmıs avukat'ımısın onun !

hade can1m de qet basımdan oke mıllet begenıyor teşekkur edıyor senın gıbı 12 kb lık cfglerı kullanmıyorlar cfg lerın kımın oldunu cok ıyı bılıyorum bende kanıtLarım ıstersem ama rezıL oLma oke hade bır dane tartısma yaratacak cumle yaz bakem oke ?

PayLasım Icın TeşekkürLer .

PayLaşım İçin Sağol.#

Flood yapma spawn kackere diycem :)

BEN SENİ OYUNDA 1 KERE GÖRDÜM OKADAR

SENLE EN UFAK KONUSMAMIZ OLMADI OYUNDA :)

BEN SEN GİBİ EZİĞE WALL DİYEMEM KUSURA BAKMA :)

ayyas bu oyunu oynuyorsan ilk önce adam olmalısın işte adam yapmıs tşkür et geç nie hemen böle ön yargı ile çalıntı filan filan çalıntı belli olur 1 adam kendine özgü kod koymus calıntı olmasın die sv_spawn "0" die bir kod war eger cakmadıysan calıntı diyemessin ok !

küfür içerikli

arkadaş ghost diyor kısaca sana

zaaa deadmen cfgnın ıcını ac sonra bak esp3 ile karsılastır tıpa tıp aynı :) echolar hariç :)

aleyküm selam forumda tartışma yapacak şeylerden artık uzak duralım :) ama bişey soyleyecem yengenin fotoyu bize gösteriyosun anlamadım bu nasıl sevgi :(

yok sinirlenme garip :)

hemen celallenmeyin daa işin şakası bu şakadan anlamıyo musunuz ???

sinirlenırım tabı sıtedekı 1 2 mod war delı edıyor benı :@ bırde 1 kac uye :@

Paylaşım için teşekkürler..

Fotosundaki Fake NE YENGESI ONCEDEN BU FOTOYU GORMUSTUM 2006 DA GALİBA :) google görsellerde

lan ayyas sıktır qıt lan sıteden mal kımse sewmıor senı ılla kufur ettırecen demı lan

kIMSE sevmıyormu ANKET AC ISTERSEN :D

Geri