zeRr sattıgı STEAM bu kadar olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

-eRk4N* <Dg>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-eRk4N* <Dg>
fake steam zaten vardı babus

o zeRR de ne ayak onu cozemedım *AHAH parlamaya calısıo galiba

2 senedir soruyorum Ergin ne zaman askere gidecen diye ? 15 gün sonra kanka diye diye 2 sene geçirdi :D
Artık sen düşün bu adam sağlam mı yoksa değilmi :D :D

2 senedir soruyorum Ergin ne zaman askere gidecen diye ? 15 gün sonra kanka diye diye 2 sene geçirdi :D

Ergin 4 senedir askere gidicek :D:D

Arkadaşlar herkesin görüşüne saygım vardır ama Ergin'in sattığı steam tamamen orjinaldir kendi gözlerimle gördüm herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bilmenizi isterim iyi forumlar

Arkadaşlar steamin orjinal siteleri ve anlaşmalı sitelerden alışveriş yapın cevrenizdeki kişilerden kullanıcı adı ve şifre olarak steam almayın steam alma işlemi key ile olur parayı yatırırsın site üzerinden sana key verilir o keyi steamın orjinal sitesinden aldıgın "Kullanıcı adı" ve "Şifre" ile steam programına giriş yaparak aktif edersiniz orjinal steam böyle olur.
Steamın suanki piyasa değeri 20-25 TL arası değişiyor 10 tl 15 tl görürseniz büyük ihtimal dolandırıcıdır. alacagınız zaman ref. istemeyi unutmayın.

İyi forumlar.

Adam okumuyo etmiyo tecil ettiriyo kanka :D

sazan.avi yapmış :D

[quote="~ |]Adam okumuyo etmiyo tecil ettiriyo kanka :D[/quote]
60 yaşında gider artık kanka benim torunlarla :D :D

adam ergın yapar :D

ben ölcem ergin askere gitcek ergine sordum nezaman gitcen 1 ay sonra diyor yası kac anlamıyom ya :S

Şimdi burada boş boş konu açıp milleti karalamaya gerek yok.Ergin fake steam satıyor diyorsun nasıl kanıtlayacaksın konu açarak mı ? Arkadaşlar sattığı steamlar orjinaldir kimsenin lafına bakmayınız, kendim gördüm yoksa burada boş savunma yapmam kimse hakkında.

Konu kilit #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri