-zarAthos.`` v1.5 Movie Vol. 2 ~ İZLEMEYEN -KİNG* KALMASIN ;]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

zarathos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
zarathos
iLk Moviem Acemice oLdu Kabul Ediyorum aMa Begendiniz Sanırım .

YORUMLARINIZI OKUDUM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM OKŞANDI GURURUM ((=

Umarım bunuda Begenirsiniz . Can Sıkıntısı iLe Yapılmıs bir Movie'dir

ÖzeLLikLe 3D DiyenLer İçin . 3d Dediginiz bir Yer Olursa . seN 3Dsin Dediginiz bir Yer Olursa Sorun . Cs Tamamen Zeka Ve Reflex İsteyen 1 Oyundur 4 yıLdır Oynuyorum Ve ~2 yıLdır Kendi Çapımda Knqim .

bu Movie'yi Cs1 de Kasarken Fantastic baN Attırdı 3D Diyerek beNde Cok SinirLendim . buda Cevabım oLsun Ona .

Fantastic gibi AdamLar oLdukca Bir Gün 4n4 4wrat sowup Cok Sewdigim Cs yi bırakırım diye Korkuyorum xS

-zarAthos.``bac V1.5 Movie Vol. 2 ~ | SK Gaming_

bırak kardesım ya boşwer bu aralar ii kasan herkese 3d die takma kafana gül geç :D videoda msnimi werdim bir teklifim olucak

tbRkler tertib` daha iyisini yapcaqına eminim ;)

güzel oynuyorsun fakat video çok kötü. Renkler fln hiçbirşey belli olmuyor.

2. Kez Aynı Hata Oldu Sanırım . Videoyu Kaydettim . benim pcde Cros cok net gorunuyodu Yoksa uplamazdım . upload edince sitede oyle oluyo niyeyse :S:S Teşekkür Ederim .
Bi tanede mac moviesi yaparım baskada yapmam galiba . Onda Aynı hataya düşmicem :))

Bence efektleri kaldır , video kalitesini arttır , şu iyrenç müziği kaldır ve adam gibi birşey koy ;) Çok ama Çok daha güzel olacağını sende göreceksin ;) :)

1.Movie güzel olmuş mesela.

güzel movie ;)

BeyLer Teşekkür Ederimde . Gerçekten Dedigim Gibi Ya . Benim Bilgisayarda Cok net gösteriyodu cros ucu feLan Cok güzeL oLdu diye sewinmiştim . upload edince Böyle net göstermez oLdu xS

Memet Gereksiz Post Atma

qüzel movie .

TşkR ettm mOruk .

moruk falan ne ayak ? .. :D

:D Rahat oL . BeN Oyle Konusurum Rahatımdır Her Zaman . Hakkımda Havalı bi tarafı kalkmıs diye düşünme aMa Bildiginden cok daha efendiyimdir ;]]

ne yazzam b0s kaNka movie quzeL oLmus

` ~ rAmc0 xD .qwe ~ ` pij

1. yi de izledim 2.yıde aslında 1.movıen 2. movıeden guzel kardeş :D

qL Bekir'' ;)

ÖzeLLikLe 3D DiyenLer İçin . 3d Dediginiz bir Yer Olursa . seN 3Dsin Dediginiz bir Yer Olursa Sorun . Cs Tamamen Zeka Ve Reflex İsteyen

BUraya %100 Katılıorum Lan nası konustun öyle :D:D

Geri