Zaffe Kimdir (Kimdir diyenler içindir :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HunTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

HunTR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
HunTR
Merhaba,
Çoğu alanlarda Zaffe kimdir nerden türedi gibi kelimeler duyar oldum onlara şöyle birşey söyliyeyim zaffe kimdir biliyormusunuz Her zaman gerçeği söylüyen haklının yanında olmayan ve haksıza destek verek her zaman için her türlü yardımı yapmaya hazır olan devamlı güçsüzleri savunana artislere ve havalı dayılaeın havasını indiren düzensiz ve eşitsizliği bozan ve dege getiren yalaka olmayan kendini her daim savunanan ve söylediklerinin kelimesine kadar arkasında olan onun bunun yanında sürtmeyen abi abi diye dolaşmayan her zaman tek ama doğru sözlü olan kimseleri incidecek sövecek bir aşağılık olmayan her zaman için adil olmaya çalışan 4 sene boyunca CS adı altında her türlü faaliyeti yapmış kişi olan Zorda darda kalan fikri zikri olmayanlara yol gösteren her zaman kendini beğenmiş olmayan bazen öfkeli ama hemen durulan bir kişidir asla eşitsizliği kaldırmayan ve daima eşitlik hak ve doğruluğun yanında olan birisidir, Şimdi bu forumda binlerce kişi var onlara soruyorum Zaffe gibi dürüst ve doğru adamı bulabilirmisiniz Bana lafta değil icraat görelim diyenlere bir şey söylemek istiyorum Siz bendeki icraat görmeniz için benim seviyeme gelmeniz lazım asıl boş konuşan ve kendinizi bişey sanan oda yetmezmiş gibi Haksızlık yapan herkese ben kralım diyip video,SS koyanlar gibi değilim ben açıktan iş yapan değil gizliden yapan biriyim asla alçak seviyeye düşmem hep yüksekte durur ve orda kalırım kimse gibi üçkağıtçı değil dürüst ve doğruyumdur bu forumda haksızlık yok diyenler için bu forumda en kısa sürede yetki alıcam ve o icraat görelim diyen kendini bilmezlere öyle bir icraat göstericem ki ne olduğunu değil nerden geldiğini bile anlamayacaklar Zaffe herzaman güçsüzlerin yanında olan ve bir gölge kadar'da sinsi dolaşan biridir siz Zaffe daha tanımamışsınız anca boş beleş konuşur öyle kalırsınız zaffe posta koymaz posta koyanlara posta koyar ayrıca Ban uzaklaştırma Vs gibi saçma kendini bilmişlerin attığı bu izlere göz dağı veren ve ban'dan korksak yazı yazmazdık diyen biridir Zaffe Adam gibi adamın yanında olandır zaffe Her zaman Gerçeği söyleyen ve hiçde korkmayandır beni ancak allah yargılar sizden korksam bu forumda olmazdım kendini bilmezlere yetki verenler ona buna artislik yapanar 2.ci kez uyarmam diyip kendini cumhurbaşkanı görenlerden'de korkmaz zaffe Zaffe her zaman var ile yok arası ama varolduğunda'da Her zaman en iyi şekilde Vardır zaffe,
Asla korkmam ve asla çekinmem Ben bu forumda'yım isterlerse banlasınlar Ama bu forumda yetki aldığımda karalistemde o kadar kişi varki ben gelirsem onlar gider,

Okuduğunuz için teşşekkür ederim,

Her zaman gerçeği söylüyen haklının yanında olmayan ve haksıza destek verek adam mal mk 10 sayfa saçmalamış :d

fg.öçf :D :scared: tipe bakkk :D asç jöasfas

Memnun oldum kardeş "fg.öçf" diye gülen ergenlere bakma sen.

Geri