Yine Bir Mac :) s0nucu LeqeNd's eZerr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sercan.!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Sercan.!

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Sercan.!
Arkadaşlar DaaRKNeeS # quesY Arkadaşımız bana bot diye hitap ediyordu size onunla oyundakı konusma geçmişini aktarıcam sonra ss wericem
DaaRKNeeS # quesY : Te***** Getir EzeLim BoT.
LeqeNd's ~> -khATLOw` : Tamam Karde$ qetiriyorum 5 dk bekle
DaaRKNeeS # quesY : Lan BoT geçn maçın ss aLmışın.bu sefer ben alıp seni reziL edicem.
LeqeNd's ~> -khATLOw` : Ez Kardeşim Öyle SS AL.. !

1.Maçda Ben Yokduum Diye İnkar Ediyor 1.mac ss sinide k0yucam.
Bu 1.Maç : [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/3709/unitedvi2.jpg[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Bu 2.Maç : [IMG]http://img121.imageshack.us/img121/4758/26901266.jpg[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Yorum Sizin ..

Böyle bi iş yapacağınızı bildiğim için bende ss aldım ezolar :D Ben ushengech ve matrakan ( iki devrede iki ayrı isim kullandım cfq yüzünden]
1. ve 2. ss ayrı sslerdir.Alakaları yoktur.
2. maç berabere bitmiştir ( arkadaş sadece 1. yarıyı koymuş.buda tamamen bi botluk örneğidir!! :) )

Kanıt ;
[IMG]http://img325.yukle.tc/images/645adsiz.JPG[/IMG]

İkinci yarıda kelesh düştü oyundan yerine Selfish girdi.
Ne yazikki hepsi kaçtı ikinci yarı ss alamadım :D qweqwe

qwewqewqe ne mallar war yaw :D

Hiç sorma :D Adam ilk yarıyı ezdik die koyuo sadece.
İkinci yarıyı koymuo ezilince :D:D

Edit by ` qHiRech.#

Seviyeli yorumlar yapıcaksanız yapın yoksa konuyu kiLitLemek zorunda kaLıcam:@

Arkadaşlar DaaRKNeeS # quesY Arkadaşımız bana bot diye hitap ediyordu size onunla oyundakı konusma geçmişini aktarıcam sonra ss wericem
DaaRKNeeS # quesY : Te***** Getir EzeLim BoT.
LeqeNd's ~> -khATLOw` : Tamam Karde$ qetiriyorum 5 dk bekle
DaaRKNeeS # quesY : Lan BoT geçn maçın ss aLmışın.bu sefer ben alıp seni reziL edicem.
LeqeNd's ~> -khATLOw` : Ez Kardeşim Öyle SS AL.. !

SANA BURADANN SESLENİORMM !!! BAK RÖWAMŞINDA SS SİNİ ALMIŞLAR .. BU KONUŞTUKLARIMIZ BÖYLE MİYDİ ? . BU KADARDA EZOCAN OLMAYN !!! TEAMİNİ GETİR TEKRAR MAÇ ATALIM DEDİK ATTIK VEE BERABERE NİYE UZATIYORSUN BOT . SONUÇ ORTADA BUNDAN BÖYLE 2. DEVREYİDE KOYMAYI UNUTMA !! ;) .

:001_cool::001_cool:

bu kadar ozentılık olmaz :D khatlow -wp- ÇD:D::Da zdjashjdhajh jh ozenti genclık yazık dboorN -wp- saygılar :)

Napıcaksn kardşm .) bunlar böyle .) `

bu kadar ozentılık olmaz :D khatlow -wp- ÇD:D::Da zdjashjdhajh jh ozenti genclık yazık dboorN -wp- saygılar :)

özentiyim. mözentiyim. varmı ? özentiyim diye banlıcakmsıın banla ?
milleti özenioz die milletin göğsü kabarması lazım buda şikayet ediyo

mesajımda ban diye bişi gecmedi cocugum :) ozentılık yapma dıyorum sadece özüne dön biraz -wp- ymiş asdasdjasd

quesY Demek Sen Sercana Bot Diorsun C0me SercanLa wS HAdi onu Yendin DiyeLm (qeRci YenemSSin) Sonrada BEnmLe aT

Beyler Problem Nedir ? Darkness Clanla Maç Yaptık Ve Yendik Eğer Yendiklerini İddia Ediyorlarsa Şuan Maç Yapalım ?

Evet Yani Her zaman Her Dakika

Helal size de forumu siz yendiklerinizle doldurdunuz birazda bize yer bırakın :D

Geri