Yenilen PehLİvan Güreşe Doymazmış :) Kac oldu Bu sayamadık :D

0
EXE RANK

`-B'eLa &. T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-B'eLa &. T|k ~
gL ezmişsiniz :D

balyoz abiniz ne çok duvar oynuyor öle gele bakalım

edit eqz0tk gele başarılar. hakaret yasak

başarılar bize.

3-0 dan sonra quit demişsin zate 3-0 da maç bitiyo adamlar malmı 2yi atmıcaklarsa çıkarlar normal bişey :R

2-0 da quit pardn konu duzenlıemıorm

edit yorumumu oku 1 gün sonra gel. hakaret yasak

edit yorumumu oku 1 gün sonra gel. hakaret yasak

beyler bir Forum Yetkilisi olarak Uyarı'da bulunucam ;

Ayrı konu açıcaktım ama Boş konu + Anlamsız olur. Burdan belirteyim zaten o Kelimeyi Kuran elemanlar Bu konuya %100 Bakarlar. ~BaLyoZ* isimli üye Size karşı Kötü davranışından Dolayı banlanıyor. Ama hep suç onda değil ? adamın açtığı Konulara bilmem ne baly[oç] diye yorumlar atıyorsunuz bir daha görmeyeyim Gördüğüm an direk banını atarım. kimseye burda ayrımcılık yapmıyoruz. lafım herkese değil. anlayan anladı. lafım yerine ulaştı.

Umarım beni yanlış anlamamışınızdır.

İyi forumlar. - Seviyeli yorumlar.

beyler bir Forum Yetkilisi olarak Uyarı'da bulunucam ;

Ayrı konu açıcaktım ama Boş konu + Anlamsız olur. Burdan belirteyim zaten o Kelimeyi Kuran elemanlar Bu konuya %100 Bakarlar. ~BaLyoZ* isimli üye Size karşı Kötü davranışından Dolayı banlanıyor. Ama hep suç onda değil ? adamın açtığı Konulara bilmem ne baly[oç] diye yorumlar atıyorsunuz bir daha görmeyeyim Gördüğüm an direk banını atarım. kimseye burda ayrımcılık yapmıyoruz. lafım herkese değil. anlayan anladı. lafım yerine ulaştı.

Umarım beni yanlış anlamamışınızdır.

İyi forumlar. - Seviyeli yorumlar.
çok açıklayıcı oldun :glare:

amacım polemik yaratmak değil
. Can sıkıntısı canın sıkılıosa gıt ..... anladn sn tmm :@ bıktık lan sowelımmı ne la alıp veremdgnz ??? cvp verme verme nereye kadar bıktm la sızden

benim uyarım dalga geçiyo bide can sıkıntısı diyo ozaman banını açacak torpilli adam bul can sıkıntısı gider.

Geri