Yeni Taqım'la ıLk Fragım Bakmadan qecme :)

ananı ***ten sıkım ****** cocu senı ızledım bole kasamıyosun 11 den ban yedın 3d sın wolf kın de hl.res dosyasını degıstırmıs losewlee *** ettı **** cocukları 11 de 4 e 6 gıdıyodun sen mı kasıcan bu fragı jajshdjhasjdj aq pıclerı sxe 8.6 5 4 nıe kasamıydounuz ****** cocukları ? veled-i zina 123123dd

ananı ***ten sıkım ****** cocu senı ızledım bole kasamıyosun 11 den ban yedın 3d sın wolf kın de hl.res dosyasını degıstırmıs losewlee *** ettı **** cocukları 11 de 4 e 6 gıdıyodun sen mı kasıcan bu fragı jajshdjhasjdj aq pıclerı sxe 8.6 5 4 nıe kasamıydounuz ****** cocukları ? veled-i zina 1111111

ananı ***ten sıkım ****** cocu senı ızledım bole kasamıyosun 11 den ban yedın 3d sın wolf kın de hl.res dosyasını degıstırmıs losewlee *** ettı **** cocukları 11 de 4 e 6 gıdıyodun sen mı kasıcan bu fragı jajshdjhasjdj aq pıclerı sxe 8.6 5 4 nıe kasamıydounuz ****** cocukları ? veled-i zina 1111111111

ananı ***ten sıkım ****** cocu senı ızledım bole kasamıyosun 11 den ban yedın 3d sın wolf kın de hl.res dosyasını degıstırmıs losewlee *** ettı **** cocukları 11 de 4 e 6 gıdıyodun sen mı kasıcan bu fragı jajshdjhasjdj aq pıclerı sxe 8.6 5 4 nıe kasamıydounuz ****** cocukları ? veled-i zina 111111111

Olum Senin Azını yuzunu it bulasma lan tobe tobe zorla sovdurceksın he ! akrep47 dolduruo sızı qonderıo buraya mk weletı senı

Akrep Azcık Adam Ol adam ,)

Tebrik Ederım.GüzeL:D

Bende bastm o işarete:D

güzel fraq .

Teşekkürler Su Adami Banlarmısınız Ban yetkiniz yokmu

Teşekkürler

sende mi qeLdinLa unbeAth a D: h.q oquz

lan jeany adam ol bak yeter her konuda akrep akrep ne dıon olm senın derdın ne ? SOn kez uyarıyorum bi daha Akrep lafı gecmesın konun ve konularımda yol al şimdi velet

Aq ne ıstıonz la bızden qıdın fAkelermzle ws atın yndm dıyın fazla lafa qerk y0k
coLk cock eqLendrcek halımızde y0K ok ;) Hadi qq

RequaL küfür sebebi ban :@ Adam özürdiLedi daha neyin davasını yapıyosun Lamer :@ o ÇoLuk Çocuk varya !

buaRada frağ gözkmüyor.

kfr ettım y0k . yawru awukat fln msn ? bAk dalqana Sen.

Aq ne ıstıonz la bızden qıdın fAkelermzle ws atın yndm dıyın fazla lafa qerk y0k
coLk cock eqLendrcek halımızde y0K ok ;) Hadi qq

bune ozmn genç?

benimLe adam akıllı konus ne ole yavru felan senkmsn aslan parçası? Ayrıcada bakmıyorm dalgasına ve avukatyım napcan dipLomamı gösteriyimmi.

Aq ya kfr dıosan smdı kfr edersem aqlarsn mendıL wermmı ? Lale colk cockla uqrascak waktm y0k hadi qq

Geri