YARDIR ws Art'z I

0
EXE RANK

can0001993

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
can0001993
Maça fake gelmiştim iyi bir maçtı ama öğrenecekleri çok şey var ama

Link:ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Not:bu 1 haftadır ne hikmetse adamlar sadece duvar oynamaya başladı nadirin yolundalar demekki :)
kulanmak ona kalmışlar ama

Kulanmak ayıp değil sadece çaktırmayın ... :)

Maça fake gelmiştim iyi bir maçtı ama öğrenecekleri çok şey var ama

Link:ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Not:bu 1 haftadır ne hikmetse adamlar sadece duvar oynamaya başladı nadirin yolundalar demekki :)
kulanmak ona kalmışlar ama

Kulanmak ayıp değil sadece çaktırmayın ... :)

Bro Yendiysen Tbrk ama kimseye iftira atma nadiri tanıdıgına göre önceden tanışmışlıgın war senin ? İlla tartısma yaratıcak yorumlar atıcan ...

Gardaş yendin tamaaam gel pcme gir napıyosan yap benim pcmden bi tane ghost bırak onu no recoil bile çıkar csyi bırakırım :)

ql kardeşim

La sız ne kadar komıksınız :D Yendıklerı ss koyarlar anca :O Nadiri tanıyor demiş ahah :D

ottoman kingmisin ? herşeye muhalefet olma qL at gitsin :sneaky2:

favori adam bize resmen iftira etmiş gelde gir pcme no recoil bile bulursan ben cs bırakırım bulamazsan sen ?

tamam sizi kingsiniz o maçta duvarlarıda atan bendim zaten :)

La sız ne kadar komıksınız :D Yendıklerı ss koyarlar anca :O Nadiri tanıyor demiş ahah :D

siz yendiğiniz ss koymadınızmı ama ne şartlarda yendiniz duvar oynuyarak herkez yener neyse ben derin konulara girmek istemiyorum

Good Luck. Bir kere'de bileğinizle yendiniz helal deyin bileğimi keseceğim.

[quote="~ By.']ql kardeşim[/QUOTE]

sağol kardesım

Of br0 hepimizin pcsine gir o zaman. ama bişey bulamazsan napcan ?

:) haha lan oğlum kulanırsan kulanırsın banane sadece çaktırma maçlarda ben onu istiyorum senden

O kadar eminsen gir pcme diyorum ben kendimden eminim ev adresimi bile veririm gelir evde bakarsın !

La murat bırak şunları ya işleri güçleri yok post kasıyolar ne yazarsa yazsın cevap verme ...

Bot La bunlar :D 13 - 14 Yaslarındkaı bebeler dlaga gecme bro ayb ayıb :D

qL başarılar..

qL ßaşarılar Dilerim...

Geri