Yardım Fps düştü ping çıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wi$e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

wi$e

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
wi$e
Arkadaşlar dün bu saatlerde oyuna girmiştim baktım fps 100 lerden 20 lere düştü pingi 17-18 lerden 50 ve 100 lere çıkıor oyunu kasıor budaha tabiki neden böle oldu fix1 vardı sorun yine aynı fix2 yükledim sorun tekrar devam etdi ekran kartını günceledim yine aynı şekilde yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar...

fix 2 yüklediysen sil fix 1 yükle fix2 genelde hataı umut

fix 1 lede girmiştim gine aynı hatayı yaptı kardeşim nie böle oldu durduk yere..

hee bende fix 2 yle alakalı aynı durum olmuştu onu biliyom sadece

tekrar deniyim bakalım olacakmı yine kardeşim :)

fix 1 de yükledim yine aynı sorun fps düşüo ping 50 60 oluor arkadaşlar sorunu bilen varmı ?

beyler bi el atın şu olaya fix1 dede aynı sorun fix2 dede aynı sorun fps düşüor ping çıkıyor bi yardım edin ?

Sxe nin tamamen silindiğine emin ol. Kalıntılar vardır onun için bir program duydumda bilmiyorum ismini şuan
Sxe tamamen silindiğine emin olduktan sonra fix 1 dene nvidia kullanıyorsan 3d ayarlarından programa özele girip hl exe yi çoğuna kapalı de birde öyle dene.

nası silcez kardeş tamamen bide o dedigini anlamadım nvidia ekran kartım onun panele girdim ama gerisini anlamadım biraz daha detaylı anlatabilirmisin

nasıl sileceğini bilmemde sildiğine emin ol :D
Nvidia kontrol paneline gir 3d ayarlarının yönetilmesi gir açılan yerde program ayarlarına gir cs1.5 se half-lifel seç ayarların geneline kapalı de pingin düşecektir azda olsa

hocam sen benim bi bilgisayara gir ya ingilizce bu ndivia kontrol paneli :D

Off yapılabilen hepsine :D

hepsi oof zaten :)

ozaman restore de öyle gir oyuna

yok kardeşşş sonuç degişmior ping düşmüorr

Avast la malware veya termınator spyware ile tarat pc ni virüs felen de yapabilir.

orjinal eset nod 32 war kardeş

Diğerlerinede şans ver :D malwarebytes yükle tavsiye ederim birde onla tarat . Birşey kaybetmezsin.

Geri