-xeaveN,` -İNACTİVE-

1
EXE RANK

XEAVEN4APO

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
XEAVEN4APO
Her zaman sorulan soruydu ne zaman bırakacaksın diye , bu hafta bırakıyorum.
Küfür ettiklerimden özür dilerim ama belirli kişiler varki onların **** onlar bu özürü üstüne alınmasın .
Cs'de çok arkadaşım var hepiniz hakkınızı helal edin , çoğu clanda bulundum belki dalga konusu oldu ama çok iyi arkadaşlıklarda edindim hepinize başarılar.
Cfg istek olmadığı için koymadım . Hepinize başarılar , bir isteğiniz olursa özelden yazın ben arada sırada gireceğim görüp cevaplandırmaya çalışırım. He şunuda söyliyim arada sırada giricem apo sen bırakmamışmıydın meselesi olmasında :D

En iyisini Yapmıssın Kanka Bende Bıraktım :D Realde Başarılar.

yeni sxe cıktı abdullah inactıve hayırdır yavrum :D:D

hayırlısı kanka :) bende bıraktım cs yi , en iyisini yapmıssın :)

Realde başarılar Apo.

bırakıomusun lan harbiden? hayatta başarılar o zaman ne diyelim

2 hafta sonra yeniden başlarsın görüşürz apocan. 2 haftalığına realde başarılar sana :D

hayatında başarılar apo 5-2 :) ağla :DASD

sXe onn xeaven off ;)

Her zaman sorulan soruydu ne zaman bırakacaksın diye , bu hafta bırakıyorum.
Küfür ettiklerimden özür dilerim ama belirli kişiler varki onların **** onlar bu özürü üstüne alınmasın .
Cs'de çok arkadaşım var hepiniz hakkınızı helal edin , çoğu clanda bulundum belki dalga konusu oldu ama çok iyi arkadaşlıklarda edindim hepinize başarılar.
Cfg istek olmadığı için koymadım . Hepinize başarılar , bir isteğiniz olursa özelden yazın ben arada sırada gireceğim görüp cevaplandırmaya çalışırım. He şunuda söyliyim arada sırada giricem apo sen bırakmamışmıydın meselesi olmasında :D

gh oldugunu kanıtlarım mıllete pos kasma lutfen ?

Geri