[wwG] ' Clan Since 2002 1.6'dan 1.5'e geçtik karşınızdayız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anzts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cock la bunlar sxe cıktımı hepsı kayboluverır ılızyonıstler ak :D ::D wwg miş puhaha bu wall cıktıkdan snra turedıler yok gdr yenmıs yok nonu yenmıs yok onu yenmıs yok bunu yenmıs kmsınız sız la ? :D bot sürüsü kendınızı kandırın sız ahmaklar :D yok en buyk ozellıklerı temız olmalarıymıs mıy mıstaa wqewqeq klhjnaojsdoısad :D koptm neyse uzun lafın kısası gelıp gecıcı kınglere basarılar :D:D:D:

aynen bende tanıyorum eskilerden senoyna fln takılmışlardı yaşları büyük yani bebece muhabbetler yapmayın. :)

Başarılar tekrar.
Bunlarla Bi maç Atında Görem sizi DIŞARDAN Konusmak kolay. 1 kere normal adam vuran yok Sxe cıkınca ne yapıcaklar heyecanla beklıyorum.

Fazla atar ...... batar kardeşim ;)

wwg team her horoz kendi çöplüğünde öter 1.6da naslsınız bilemem gelipte 1.5 ortamını bilmeden ortaya geçip bağırma artist artist ne olduğunuz bellisiz daha cocuk cocuk laf yapma. 1 hafta içinde yeni sxe çıkar ondan sonra maçlar başlar o zamanda burda bağırırsın

C a P k ! n [ $ s $ ] .

başarılar 1.5 hayatınızda.

Başarılar dilerim.

cÜrmÜnÜz yeter mİ ???????????????????????????????

Bİzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ??

Ben caferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Adam Caferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayık olun :O

Geri