-wtL VS -dont s.k` CLAN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

vaLve.!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLve.!.
Efsane Geri Döndü.. ;)

D2 Sonuç

1618.jpg

Nuke Sonuç

1621.jpg

Dur buLduqum hiLeLeri'de açaym kOnu oLarak böyLe oLmaz :D [`~LamA`LumA #]

adam La bunLar :D aç yardır :D bıde efsane qeri döndu demezLermı :D adamLar kinik :D YaLçın zaten Onun pc'sınde buqra buLdu hıLeyı. Hasanda aım wardı bı zamanLar nacıyLe bırLıkte :)

Okan zaten daha dunun bebesı anca atıp tutar ıcraat yok.

tOQ desen az once pc'snde HıLeLer buLdum OnLarı payLaşıcam :)

hadı mCx size.

erdem ondanmı tw isteyince weremıosun 1 kere bn ıstedım wermedın 2 kere toq istede bugun gene wermedın kıvırrdın ts den cıktın qıttn kendi odana wer tw bakalım mıllete laf yapmadan once kendındekıler bı qorelım ama bu saatten sonrada werırım deme biz tw ne qirmeyiz cunku ıstedıqımız an wermedın kac kere kıvırdın cıktın laf salatası yapma ufaktan yoL aL

erdem güldürme adami ya :) tolganin pc ye qirdin adam aninda sende war dedi odana çıktın :) bırak bu işleri.

adam La bunLar :D aç yardır :D bıde efsane qeri döndu demezLermı :D adamLar kinik :D YaLçın zaten Onun pc'sınde buqra buLdu hıLeyı. Hasanda aım wardı bı zamanLar nacıyLe bırLıkte :)

Okan zaten daha dunun bebesı anca atıp tutar ıcraat yok.

tOQ desen az once pc'snde HıLeLer buLdum OnLarı payLaşıcam :)

hadı mCx size.
2gramlık beyninle çok konusuyosun? sen qit baban gelsin oke? -wtL yi bilmiyosun daha ordan konusup reziL oLMa eskiler bilir 0ke.

very very ql beyler lama luma güldürüyosun ya ağlama yeri değil burası :S

Lama Luma moronu qwewqeqw derdin ne ezik çok mu sürünüyon :D Kendini akıllı mı sanıyon :D toQ sana oyunda verdi tw sağda solda hl_res bulup laf mı yapıyosun asdasdas :D lan istanbulun değişiği :D ts ye gelmiş ooo cd hack buldum dio wqeqweqwe :D ağla ağla ağla madem eziğiz clanda ne işin vardı :D Kinqim die gezmiyom şimdi merak etme kurtulduk bozuk pc den elbet alışırız bunada clana çağırıp duruyodun seni ahmak ucube qwewqe :D

La[ma]L toQ sana verdi tw oyundayken 48 kb hl_res hileler bulmuş cd hack var diyo ben anlamam dio qweqwe :D Lan adam dedi verde bide ben bakıyım nie ts den çıktın ona buna dayı demekle adam olunmuyo asdasd :D uzA !

amk adamın pc girdi hl.res buldu zaten toq size fake gelmişti kendi clanından basayev de ögrendi ne oldugnu şimdi bize yendik diye hava mı yapıosnz maçta fpsm 20 nin üstüne çkmadı mk.

q LLL Beylerr ...

amk adamın pc girdi hl.res buldu zaten toq size fake gelmişti kendi clanından basayev de ögrendi ne oldugnu şimdi bize yendik diye hava mı yapıosnz maçta fpsm 20 nin üstüne çkmadı mk.
daha 1saat önce yeniLdnz velet ne konusup duruyon anLamadım :001_cool:

qL .. ßa$arıLar.!!

x | ~¢'נηηG0σz.``

Teşekkürler..!

daha 1saat önce yeniLdnz velet ne konusup duruyon anLamadım :001_cool:

önce seviyeli ol velet felan yakısmıyor yenildigimizi inkar etmiyoruz , gerçekleri soledik hl.res buldu adamın pc sinde daha ne konusuyorsun ???

Geri