winq`boup > -Le[x]por`s.# & (ws) `burAk`fb`Rihanna`

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeX +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"sXe injected ; ScreenShot viewer is already closed. "

Yazısı freewall kullanan karaktersizlerde kapatılınca cıkıyor . Hâ bu arada clanınızı komple dağıtacak ss'ler yakında geliyor.Artık kimseyi kandırmayın biraz akıllı olun ;) yok oto ss yok bilmem ne artık kimse yemez bunları biraz bileğinle oyna adama hile açmışsın 20-19 zor yenmişsin.

GL !
Aynen panpi. Bu yazının aynısı SCHWARZKOPF mamy <c|x> botunda da vardı. Coast+ arkadaşımız pc sine girip her şeyi ortaya çıkardı. Siz hâlâ milleti keklemeye çalışın Allah`ın acizleri.

Ah Artz Teame bak cekemıolar :D bu Lewports sızide yenmıstı wsde demı :D :D haha :D

:D :D 1 kişiyi yendi "sizide" oldu :D lütfen git Türkçe öğren gel. Sadece 1 oyuncumuzu yendi ;) hl_res'ciler :D

Tm En Saglam Ad*****z Glsn o zmn mertcanımın karsısına :D bot herıf Raıdenı yendı lan szn kıngınızde saten raıden , Fatalty

:D :D 1 kişiyi yendi "sizide" oldu :D lütfen git Türkçe öğren gel. Sadece 1 oyuncumuzu yendi ;) hl_res'ciler :D

hayırdır la ezikler msn ekleyn atalım hemen ws ;) fanatik_gs_mertcan@hotmail.com

bu adama ban gelecek mi ? yoksa bizde çocukla çocuk mu olalım ? adam her mesaja kufur katıyor.

benim actığım konuda bana mı ban attırıcaksın ? sana yorumunu soran mı olduda burda bana ban lafından bahsediyosun ? uza şurdan ya mk veleti

hl_ress ciler mi ? Buraklar sizin Ts ' ye geldiğinde abi actımda geldim hadi atalım macı diyen kimdi ya . hmm :glare:
fatality miydi ? yoksa Lilwa mı ? herneyse hepiniz aynısınız nede olsa :D

qL merT o sxe yazısını bende anLamadımya neyse :D

Lexpors1 Flood yapma. Bu seferlik mesajlarını düzenledim.

Screenshot izleyici zaten kapalı!... bu nedemk arkdas :)bunu nie kapattın mac sonunda merak ettım nese artık

GL TebrikLer.. :)

saolun beyler..

[quote="my |]qeLe kanka[/QUOTE]

eyw knk :$

geLe sana king biz kendimizi king görmüyoz merak etme :D

Burak gardaşıma helal olsun 19 el almış hileli adamdan..

eski konuları güncelleştirmişler cevap verdim ben kmseye kendini king sanıyo demiyorum berkay sende aglamaya devam co:lol:

Geri