Windows XP Satışı Sona Erdi.

1
EXE RANK

- queti[o]N. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- queti[o]N. `
Microsoft, Windows XP işletim sisteminin perakende satışını durdurdu

Microsoft, stokların tükenmesinin ardından perakende olarak Windows XP satmayacak ancak üretici firmalarla yapılan anlaşma doğrultusunda 2010 yılına kadar henüz Windows Vista işletim sistemi ile çalışmayan bazı dizüstü bilgisayarlar XP işletim sistemi yüklü olarak kullanıcıya gelecek.

Yakın zamanda Windows XP için çıkarılan Service Pack 3 sürümü, bu desteğin süreceğinin göstergesi olmakla birlikte, yine Windows XP için Nisan 2014 tarihine kadar güvenlik ve diğer önemli güncellemeleri sunmaya devam edilecek.

Windows XP'ye teknik destek ya da güncelleme hizmetlerinin sunulması, mevcut XP kullanıcılarını 2014 yılına kadar potansiyel siber saldırılardan koruyacak.

Öte yandan teknik desteği durdurulan önceki sürümlerden Windows 98 ve Windows ME halen bazı bilgisayarda kurulu bulunuyor. Bu işletim sisteminin kullanıcıları, yazılımlarının güvenlik yamaları çıkarılmadığı için çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bulunuyor. Microsoft, söz konusu kullanıcıların zarar görmemeleri için Microsoft'un en son işletim sistemi Windows Vista'ya geçilmesini öneriyor.

2012 die biliodum :)

Zaten artık LİNUX a gecmenın vaktı geldı ama XP yide bırakamoruz:)

cs için XP şart :)

2012 die biliodum :)

Zaten artık LİNUX a gecmenın vaktı geldı ama XP yide bırakamoruz:)

Linux a geçip napmayı düşünüyosun web desing, coder ve benzeri işlerle uğraşıyosan öneririm ama oyun oynamak içinse imkansız çünkü öyle bi mantelite üzerine kurulmuş değil ki oyunların Linux versiyonu çok az bulunmakta sXe'de bunun içinde, yok ben pcm virüs kapsın istemiyorum diyorsan tabi ki Linux ama dediğim sebepler için genellikle kullanılır.

xp süresi bitene kadar xp ciyiz sonra bELki W8 olabiir :))

LİNUX iyi ya :)

xp'nin yeri ayrı ama win7 :)

cs için XP şart :)

Windows XP unutulmaz hiçbir zaman

Windows 8 hazırlıkları tamamlansın sürülsün onuda deneriz fakat şimdilik XP

Hem 2014'e daha var :D

Geri