WİNDOWS 7 HOME BASİC YARDIM LÜTFEN :(

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~DeathGate~`
WİNDOWS 7 HOMEBASİC FULL SÜRÜM TÜRKÇE TEK LİNK YADA TORRENT ARIYORUM BULAMIYORUM.ULTİMATE İNDİRDİM KALDIRMADI.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
1 GB RAM
1 GB EKRAN KARTI
32 BİT
2.20 GHZ İŞLEMCİ
160 GB HAR DİSK (40 GB YANDIGINDAN 40 GBLIK O ALAN SİLİNDİ)
BU ÖZELLİKLERLE KALDIRIR MI? SİZDEN YARDIM ve LİNK BEKLİYORUM.

Bence XP kur hata falan almaz rahat edersin

Sistem Gereksinimleri

*

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci
*

1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)
*

16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı
*

WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik aygıtı

hocam bence xp de kalın 1 gb ram yetmeyebilir pc niz kasar eğer oyun oynuyorsanız yine kasabilir ama arkadaşın verdiği linkten isterseniz indirip deneyin sonrasında türkçe ye çevirebilirsiniz.Eğer görünüm için win7 ye çevirmek istiyorsanız bence tema uygulayın

hocam bence xp de kalın 1 gb ram yetmeyebilir pc niz kasar eğer oyun oynuyorsanız yine kasabilir ama arkadaşın verdiği linkten isterseniz indirip deneyin sonrasında türkçe ye çevirebilirsiniz.Eğer görünüm için win7 ye çevirmek istiyorsanız bence tema uygulayın
görünüm için değil w7 gerekli bana :(

Home basic bu işletim sisteminde kasar zaten windows 7 ultimate kur 32 bit sorun cıkarmaz gyet kullanıslıdır istersen tek link atabilrim. iso

Home basic bu işletim sisteminde kasar zaten windows 7 ultimate kur 32 bit sorun cıkarmaz gyet kullanıslıdır istersen tek link atabilrim. iso
ultimate olmadı homebasic ilk cıkan daha az yer kaplıyor sıstem gereksınımlerıde oldukca ıyı.

Geri