Win7 SS Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -Pepee *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

-Pepee *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Pepee *
Arkadaşlar nerde araştırdıysam sorunun çözümünü bulamadım. Oyundayken SS alıp painte yapıştırdığım zaman Siyah bi resim çıkıyor. Düz siyah. Ne yaptıysam olmadı SS alamıyorum bir türlü. Kesin çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ?:001_huh: bind F5 i de denedim. Onu da yapamadım bir türlü.

evt bu sorun bendede vardı bende ne yaptıysam siyah çıktı hep . banada lazm çözümü

Onun Hala Belli Bİ çözümü yok arkadaşlar :) Ben win7 Kullanırken oto ss alıp HL'nn içine kaydediodu :D yani hiç uğraşmayın xP ye dönüş yapınn : )

Başlat Ayarlar Denetim Masası Ses Efekti ve Ses Aygıtları yolunu izleyin. Açılacak 'Ses Efekti ve Ses Aygıtları' penceresinin 'Ses Ayarı' sekmesine girin . Bu sekmenin en altındaki 'Gelişmiş' butonuna tıklayın. Açılan pencerenin 'Performans' sekmesine geçin. Bu sekmedeki "Donanım ivmesi" ayarını 'Yok' olarak seçin deneyin olmazsa babaya selam :D

Onun Hala Belli Bİ çözümü yok arkadaşlar :) Ben win7 Kullanırken oto ss alıp HL'nn içine kaydediodu :D yani hiç uğraşmayın xP ye dönüş yapınn : )

O yolun farkındayız ama biz öyle bir yol istemiyoruz Win7'den memnunuz :)

Başlat Ayarlar Denetim Masası Ses Efekti ve Ses Aygıtları yolunu izleyin. Açılacak 'Ses Efekti ve Ses Aygıtları' penceresinin 'Ses Ayarı' sekmesine girin . Bu sekmenin en altındaki 'Gelişmiş' butonuna tıklayın. Açılan pencerenin 'Performans' sekmesine geçin. Bu sekmedeki "Donanım ivmesi" ayarını 'Yok' olarak seçin deneyin olmazsa babaya selam :D

Deneyeceğim. Sonucunu buraya yazarım.

O yolun farkındayız ama biz öyle bir yol istemiyoruz Win7'den memnunuz :)

oda senin bilcegin bişi ; )

Geri