-wiL`y // ~ FeLix .!. VALVEEEE; <Azmjj> infexires adamlar king dagılın beyler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

' mArijuan' a. `` *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
' mArijuan' a. `` *
ADAM TW YOK DEDİ ALPEMİX İNDIRDIK OLE GIRDIK AMA MASAUSTUNE TEAMVIEWER VAR ILGINCC DEMİİİ İŞTEE BOLELERIDE VAR NAPALIM ARTIKK ..GELMIS BIDEE SXE SUXU SENDE INDIRR DIOO YAWW :)))

Felix. Azmi 1.6 Steam kasıyo Hasan VALVE de Askerde

20 dk önce maç attık tw istedik babası gelmiş sözde :D:D:D bid eizlediği halde yenemediler...

Felix. Azmi 1.6 Steam kasıyo Hasan VALVE de Askerde

felix'le daha demin maç attık teamviewer istedik yarım saat bekletti sonunda küfür ettiler banladık , valve'yide sonuna koymuşlar yeni moda sanırım hasan görse utanırdı bunlardan.

LAN Baska PCden adamın Ismını kırletmeyın Pasif OClar .!

qL Başarılar felıx yardır amq ezık

junior boştan konuşuyorsun biraz öncede ben bu adamla maça girdim tw istedim vermedi 15 dk bekledim açıyorum tw dedi vermedi sonrada zaten sexoplan naci yancısı çamura yattı küfürler vs.vs banlandılar gittiler. Burada boşa savunma yani steam falan die. Eğer öyle bile olsa wily'in diğer 4 playeri o adamın nickini almasına neden izin veriyor karaktersizlik diz boyu olmuş.
hkey04 e tespiti için tebrik ederim biz bulamadık (çünkü vermedi tw ) sen bulmuşsun eline sağlık.

o ssdeki fake ak Azmi 1.6 Steam oynuyo ister inanın ister inanmayın :)

Pasif Pasif Seyler yapmayın adamın Masaüstü bile o degıl adam bıze tw werdı,

bende diyorum işte eğer o azmi değilse başka biri ise diğer clan playerleri sexopal marvel vs.vs. neden adamın realini almasına izin veriyorlar hile açtıkları ve müsade ettikleri için zaten karaktersizler bide eski arkadaşlarına böyle yavşaklık yaptıkları için çok ayrı bir noktada karaktersizler.

kardeşim orası beni ilgilendirmez onların sorunu ben sadece diyorum ki:

AZMİ 1.6 GEÇTİ STEAM KASIYOR DAHA GEÇEN 1.6 MAÇ ATTIM ONLARLA BERABER

ister inanırsınız ister inanmassınız orası sizin sorununuz

KARDESIM ADAMIN ZATEN PC BILE AYNI DEGIL . BOS SEY BUNLAR ADAM TEMIZ ZATEN. BOLE BOŞ İŞLERLE UGRASMAYIn.

KARDES BOSUNA CABALIYOR DIYE BISEY YOK ADAM ZATEN TEMIZ .ADAMIN ISMINI KIRLETIYONUZ BOLE BOS MESELYLE.

tw yok dedi alpemıx ındırdık alpemxle baktık gardass ama masaustune dıkkat edın teamvıewer yanii işte hepsı kınglerya ...

gardass o nıck ayrı ayrı degıl hepsı ayrı ayrı degıl yani ..

gardas bu adamın Pcsıne herkes gırdı pc aynı degıl bıkere bu adam felıx degıl fake birinı koymussunuz buraya
adamın ısmını bole seylerle kırletmeyın.

~ FeLix .!. VALVEEEE; <Azmjj> bunun hepsı bı nıck gardas

valvee veya azmjj ayrı bırılerı degıl felıx valvee azmjj aynı adam burdaa yanii fakeymıs veya degıl orası benı ılgıılendırmez yanii..

Senı ılgılendırmez dıye bısey yok kardesım burda hem feLıx hemde wıly clanını bos yerıne kırletıyorsn bos konular acıpta sacma sapan seyler yapmayın. o 2 tane ss baska bır fake adamın. adam 1.6 steam oynuyor arada. 1.5 oynuyor sız burda bos konu acmısınız

olumm kafanmı ıyı ısımız gucumuz yokta mılletın ısmıyle hıle sssimizi alcazz haa

gardas kafayı sız yemıssınız adamların ısmlerını kırletıyonuz adamların alakası bıle yok bunlarla yazık sıze.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri