wickeds - - mF & SXE CIKTI HALA AGLIOLAR BU KADARDA OLMAZ !!.

0
EXE RANK

Nic3Gh0sT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Nic3Gh0sT
d3ppx.jpg

daha 2. elden tw istediler lan pasifler alıskanlık olmus galıba tw ıstemek yenı sxe cıktı bı utanın la tw ısterken yazık lan size ..

sxe cktı ama swlerde güncellenmedi .

tebrikler bizimkiler :D

fazla aglamayın sxe swlerde guncellenmedımı 2 gun once sxesız oyuna gırebılıodun ama sımdı gırebılıomusun bunu acıklasana bı bana .. enes sana burdan bı korum gorursun ozaman lafı flan veled !

Sxe cıktı dıyorsun da gh varsa ne olcak.? Temiz adam her türlü tw verir.

tw ıstıolar tamam vercez dıoz oyundan cıkıyolar ??

la kanka cahiller herkezde cikan inexinferis dosyasına hile diyolar aq cahillerle münakaşaya girme bırak aglasınlar belki bi gün emzik takarlarda susarlar ...

fazla aglamayın sxe swlerde guncellenmedımı 2 gun once sxesız oyuna gırebılıodun ama sımdı gırebılıomusun bunu acıklasana bı bana .. enes sana burdan bı korum gorursun ozaman lafı flan veled !
bana şurdan bi koysana hadi ? ahah salaga bak :D sxe guncellenmedımı dıyo salak la bu LejyoneR de dıyokı cıkan ınexınferıs dosyasına hıle dıyoalr dıyo hay benınızı skeyım :D ınexinferis başka ne amaçla kullanıulabilir saf herif salak ikili la :D

sXe Injected 13.0 Şuan sw larda aktif degil 12.3 ü açıpta girebilirsin yani :)
Başarılarrr

bi sxe çıkar 1 haftada aktif olur ne yaparsın ? twde maçsonu paus atılır verilir

Ağlıcaksanız oynamalım ?

Nic3Gh0s,t kralsın ya pardon :(

kim kime piyasa koyuyor beyler ağlayacaksanız atmayın maç bu kadar basit. Hem dıyorsun mac sonu verceklermıs dıye hem aglıyorsun mac sonu bekleseydın vermezlerse konusursun boş yapma adamı delırtme :D

lan olm enes sen cahilsin aq harbi cahilsin kafasını sktm salagı arama yerine gel xp kullanıosan sonra inexinferis yaz oraya git bide regedite inexinferis yaz orda gene çıkar o dosya herkezde çıkar amını kafasını sıktımın salagı ordaki o inexinferis dosyası mavi olursa hile olursun kırmızıysa hile deyilsin ak anqut beyinli cahili xp kullanıosan dedimi yapta gör çıkıomu çıkmıomu kodmun cahili ...

Geri