-westLE`R Fraq Show qiR bak deRim...!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -westLE`R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

-westLE`R

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-westLE`R
upLoadLamıs ya hiç indiremem k.b

arkadaşım indirmi0sunki:D

waLLL mısn? 2nci Resime Bakın Bi eLLere o waLLda öyLe oLur.. waLL açmışsn frag die miLLete kakaLayacaksın ?

Arkadaşım ßırak bu işLeri soLe bi sw qeLem sana ss atam ne isti0san qösterem her kaSanada waLL dersen o0o0 herk3s kası0 burda 0nLardamı waLL qüLdürdün beni:D

Lan wall la ss cekmssn ne ınkar edıon bi qiT sURDAN :d 2.rESME BAKIN GORN :d

salo wall açmazsan olmaz tabi akıllı lan bu wall açmış ss koymuş güLdürme benii :D:D

Aynen qençLık ewde quLme krizine qiRdim :D :D :D :D

bende :D 3ncü resimdede wall olabilir :D duvara karşı :D:D:D beLLi etmemeye çaLışmış :D

beyLer bu adam 3d kuLLanıor walla bılla 2 resme dıkkat edın 8.0 da oLe cıkıo du bot ahahaha

hıLe kuLLanıor bot ahahaha ahaha

konu Lock Uye ban atın qıttın hıLecıLerın ısı yok burda !

gerçekten 2. resim wall gibi ama fraglar güzel tebrikler .

ben böle işe grmedim cahilliğe bak 2 . resim wall koymuş ss ahahahahaa :D

wRestLer seni tanıorum aynı swdeyiz wallın babasısın d2'de B kapısının oraya pusuyosun uzun qeLenLere cıkmadan hs

ahahaha wh'ci ezme :)

ya allahım :D:D:D: zuhaha deagle bak deagle ici boş deagle wermişler sana :D

adam 3dyim die baqırıyor xd

Dowland Edemem Üşeniyom :F

0Lm daha 8.8 çıktı 8.9 boLemi diceksiniz Siz siz 0ynamayı biLmi0sanız bnde bi suç yoq isteqene qeLsin ss atam herhanqi swde s0Lc s0Lc'suz farketmez....EqeR bn 3D 0Lsam benim ßuRda ne İşm 0Lurki....qideRim saTarım daha kàrLi ne ßende 3D wr nede başka bişey yuKarda aLLah wr nasıL 0Lsa onun herşeyden haberi wr

Leadri:sn hic konuşma ezme sn qit Ghost kas s0nra ghost kapa ne bn fRaq yaptım wweqwqe Gh0stc qeLmiş hava atı0 ezmeye bak....:D:D

beN deMekten Bıktım Çek Videonu Koy.
Ss İLe 3d OLup OLmadığın BeLLi OLmaz.
Çünkü f11 İLe 3dyi KapatıyorSun.
Okiş.

Geri