-wail over // [VS] Hate`4 | Team .

0
EXE RANK

-kAtre *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-kAtre *
nazar degmez ins :)

@GÜNCEL Konu

sxe çıktıktan sonra nazar değdi bize dersiniz aslında nazar deil sxe değdi :) tosba 3D ye bak açmış inexi yi almış fake nicki yardırıo paşam maaşallah sxe değmez inşallah

sxe çıktıktan sonra nazar değdi bize dersiniz aslında nazar deil sxe değdi :) tosba 3D ye bak açmış inexi yi almış fake nicki yardırıo paşam maaşallah sxe değmez inşallah

sana yorum at diyen mi oldu lan nafta

:thumbup1:

kardeşime Katılıyorum . Yeni hile paylaşıldıktan sonra Herkez Real deişti neden acaba ??? :cool:

Typer'e güldüm. Sxe çıktığı zaman felan demiş. Kaç kere maç attık butun macın ortasında bıze ızlıyosunuz deyıp full duvar atıyodu embesil.

ya beyler bu sxe 12 kinqleri TOSBA , ARMADOFF nerlerde ya merak ettim doğrusu bilen varmı sunlarla bi maç atalım ? kemal,katre , lexpor liseli siz bilirsiniz nerlerde kankalarınız

msn ekle atalım canım sizi ezmekten yoruldum sen ezilmekten yorulmadın cs.lex@w.cn

istersen daha fazla rezil olma bebe sus..

Geri