w.Lawsons & -Tech (-quild wars `) Gel reziller :D

0
EXE RANK

- LOWEME *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- LOWEME *
Maç atak ddk arkler takım C olamdgı ıcın fake tag aldk ama herkes -quild wars `dan C oLmadıgı için fake tag aLdk kardeşm anıl yaşı 13 .) ama gh dedler pcsne kaç kez grdm bnde aim ddm ama tmz girin bakın Hadi ssLer qeLsn :):) Botlar hltv atmıyo Tk movie yapcaktk xD yazık Lan size ayıp zafer abi olsa eL aLmazsınız dmmkii =)))

iLk yarı:Safiru (anıl) 13 yaşı ama fazLa bişi brkmadı bize:http://www.yukleresim.com/images/10638718136805965672.bmp

2.yarı:http://www.yukleresim.com/images/16541584352996218428.bmp

La hLtv atmadıLar sokacam :D ne quzeL tk movie yapacaktik :D

sarifuu % 100 izliyor. Kimse yok pcsine falan girdim demesin izliyor :D

şu lamerlere gel ya :) cin olmuşlarda efendilerini çarpıyorlar
sarifu dedigin g*tçünün teki moruk :D pc sine girdim birde ne göreyim cargador,inexinferis,EN ÖNEMLİSİ CDHACK
adam cd-hackı açmış yardırıyor biLek desen bi ayrı mal maç başlamadan önce aimi açık unutmuş :D cross kaydı 2 kişiye :D
burda savunmaya gerek yok herşey ap açık ortada :D
w.Lawson`s ~ khAtLOw* ORus*u Ço*ugu yakalama servisinden görüntüler ( kusura bakmayın internete ss yükleyemedim bende rar yaptım ss leri upload ettim 608 kb bakın o*çocuklarına :D )

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

w.Lawson`s ~ khAtLOw* Ors*u ÇOcugu Yakalama Servisi :D:D

EDİT : EN KISA ZAMANDA quild wars ` TEAM 3D MOVİE :D:D

Çekmeyenlere anten ,)

hadiLan Lama sanamı kaLdı miilletin ss amq sövdürme bana BAZAREZİGİ

sarifuuu önundekı adamı vuramıyordu geçen şimdi fraglar atarmışşş :drool: Helal kinglere yaaa.

Cık cık cık. Çok ayıp küfür yok. :D Yenilmeyen team değil Türkiye de Dünya da bile yoktur yani uzatmayın :R

Herkez birbirinin hile moviesini yapıyor Yabancı bebeler bile '' Türkiye Lol '' gibi dalga geçiyorlar. :w

Osman qecen oylesıne mac sw de oynarken sarifu adam kelesle tarıyor :@ mermileri hic mi sekmiyor ne bebe 20 kes vurdu 20 si de hs :@ nasil olacak bu ?

Osman qecen oylesıne mac sw de oynarken sarifu adam kelesle tarıyor :@ mermileri hic mi sekmiyor ne bebe 20 kes vurdu 20 si de hs :@ nasil olacak bu ?

yceL bişi dmyorum gh movie bklyom herkes birbirni cekemiyo movie movie üstne ynmkte war ynlmkte dmn ynldk gl ddm adam hemn hle dio ynlmek yok mu bu dnyda oq by hpnze

yceL bişi dmyorum gh movie bklyom herkes birbirni cekemiyo movie movie üstne ynmkte war ynlmkte dmn ynldk gl ddm adam hemn hle dio ynlmek yok mu bu dnyda oq by hpnze

sen türkmüsün lan ?
türksen senin biiip o nasıl bir yazı şeklidir lan ? ***hicmisin lan sen.
insan gibi yaz senin atan bıraktı lan bu dili sana gh ne başlatma cs ni .... biiip

GL Tebrikler.. :)

Geri