w lawson turnuvası bu kadar olur

ts de sesi kaydedebilirsiniz...
beyenmiyorsanız turnuvayı girmeyin tcsler.
dark ağlama o khardeshin bi tarafı kalkmış olabilir kimse indiremedi sen mi indiricen ;)

Rahat oL sen indiririz. Nerde Oturuyosunuz ?

bu bızım sınan ama gene de bılemıorum solemez o .s

Berat lafı söylemişsin 9 el e kadar kendileri bi bokumu yapamadılar ama 9 elden sonra yenilince yani elenince böyle bir iftira olmuş :)

Berat lafı söylemişsin 9 el e kadar kendileri bi bokumu yapamadılar ama 9 elden sonra yenilince yani elenince böyle bir iftira olmuş :)

Düşünsene 9 el afydim azımı dahi açmadım fakat 10 el olmuş hala ts de duruyor. Belki de kendileri söylemiştir. ? Kim bilir ..

ahahaha sohbet dıo ya :) Anlamadıqım Adam MAc sırasında TS ye qeLck sohbet edcek hea :) SIZIN ANLAYISINIZA KOYAM :) AT KAFALILAR

Sana çok koymuşlar galiba merak ediyon nasıl bi duygu :drool: ama asla tadamayacaksın !

T[C]S ~ clan turnuvayı siz yapsaydınız ve siz katılsaydınız mutlaka sizde 1 degil 10 adet hakem ts den yer söylemezse aha bende namerdim.
Beratın orada Olması Birşeyi Degiştirmez :] Ha Söylemiş Ha söylememiş Dedigi gibi sen botmusunda 1 adam wuramıyorsun ??

Rahat oL sen indiririz. Nerde Oturuyosunuz ?
yanıma gelip atar yapacan hastanelik olmadan evine mi bırakacam seni koçum sınıfının sütüsün ;) Silivri Akevlerin arka tarafı genelde çarşıya doğru kipanın karşısında dolanırım beklerim ;]

Yok arkadaşlar ortada yanlış anlaşılma yok evet 1 yada 2 el yer söyledim kabul ediyorum. Fakat diğer team'lara değil sadece TCS karşısındaki teamlara söyledim yeri başka hiç bir team a yer belirtmedim yalan söylemem. Fakat sonra düşündüm hadi diyelim ben eX lere yer söyledim 1-2 el .. Maçın 1 . elinden başlayarak 9 el e kadar kendi adamlarıda Ex lerin Ts de imiş. Onuda unutmayalım yani.

yazk sana yazık... kopek gıbı yer soluyorsn 1-2 elden bahsedıyorsun karaktersız

yazk sana yazık... kopek gıbı yer soluyorsn 1-2 elden bahsedıyorsun karaktersız

Bu ss'yi burak çekmedimi git sor bakalım kaçıncı elde kaç el söylemişim hadi gelip burda söylesin bakalım ;D Ağlamayana meme vermezler ~ Devam et ;D

adam qibi turnuvada hakemlik yapcaksan duzenle su turnuvayı. hem snn yaptıqın turnuvadan ne olurki mk

gençler kufr etmeyın sonuçta bir oyun;

gençler kufr etmeyın sonuçta bir oyun;

su mına kdm oyunu ıcın kendılerıne kufur ettırmesınlar o zaman kardeşim delıkanlı gıbı oynasınlar su oyunu kolpalıgın luzumu yok

iyi yakalamssn :P

Geri