w.Lawson`s & qob`w ;) 2tanede Bonus :)

yaw bu cocugu bızım oldgumuz yerlerden banlamanın bı yolu yokmu ılla gırecem pc sne zarar wercem beynsıze la welet bızım oldgumuz mekanlara ugrama laftan anlamıyomusun sen cocuk ılla bole sosyal ortamlarda sana kufurmu etmemız lazım qL beyler bıde adam olan adamlarla tarttısın kendını wıtrıne koyan karaktersızlerle tartısmaya bıle gırmeyın hepnze kucak dolsu sewgıler :)

Sen önce Türkçe konuşmayı öğren sonra pc'me zararda verirsin benide döversin :D

Buda sana hediyem olsun :D

http://www.netbilgini.net/mac-ve-vsleriniz/186877-cs-expert-s-vs-w-lawson-s-d2-inf.html

hop dur kırmızı nokta tam alnında şatgan :D

qülü.. :R

Sen önce Türkçe konuşmayı öğren sonra pc'me zararda verirsin benide döversin :D

Buda sana hediyem olsun :D
Çok komiksin arkadaşım,türkçeyi konuşmayı öğren demişsin ama türkçe'de pc diye bir kelime yok...

Sercan ve arkadaşlarına başarılar..

Çok komiksin arkadaşım,türkçeyi konuşmayı öğren demişsin ama türkçe'de pc diye bir kelime yok...

Adamsın trakalı :001_wub:

Konuda her hangi bir tartışma görmüyorum sadece bir sonuç bulmaya çalışıyorlar ki tartışıldığında konu kilitlenir.
Konuda her hangi bir tartışma istemiyorum.
İyi forumlar !

Konu yorum açılmıştır.

Konuda her hangi bir tartışma görmüyorum sadece bir sonuç bulmaya çalışıyorlar ki tartışıldığında konu kilitlenir.
Konuda her hangi bir tartışma istemiyorum.
İyi forumlar !

Konu yorum açılmıştır.

acmamışsın ben actım :D

tekrar gl konuyu acmısken :D

teşekkürler Mesut konuyu kim kapattı onuda bilmiyorum :)

Özel kelimelerde BÜYÜK harf ile başlar nasıl olacak şimdi ? ,d

yeri burası değil harry baska yerde konuşun konu ile alakasız yorum atmayın

ql & bşrlarr

qL beyLer Hepinize :) Ama varsa atarı olan yapsn beratla Ws. kimmiş king qorek ? :D

koyuna goyun dıyen berat mıllete turkce ogretıyor allahım su cocuga azcık yuz werde bızım ortamlara gelmemeyı orensın artık yuzsuz yaaa :D:D

Geri