w.Krieger` # KitMoree* ;; Açıklama !

0
EXE RANK

KitMoree^;-STİEN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
KitMoree^;-STİEN-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere inexinferis çıktı ve ortalığın anasını ağlattı bebeler.Bu yüzden yeni sXe çıkana kadar Caunter - Strike oynamayacağım hatta sinirden bilgisayarımdan bile sildim.Bu hileyi çıkartan kahpe zaten normal oynayamaz bu inexinferis wall kullanan diğer kasmayı bilmeyen bebeler gibi.Çoğu sağlam kasan arkadaşlarımda benle aynı düşüncedeler zaten kim ne derse desin bu olay değişmez.Mesela By DEPRES|F malı maçta inexinferis açıyor.Sonra tw istedik vermedi ve kabul etti inexinferis wallhack kullandığını sonra tsde abi ayağı çekti artık gerisini siz düşünün...Böyle bebelere zaten Caunter - Strike'yi öğretenin ta anasına sövecemde anasının ne günahı var.Neyse arkadaşlar yeni sXe çıkana kadar ben yokum.Size tavsiyem , sizde yeni sXe çıkana kadar oynamayın Cs şu gerizekalı hileciler kendi başlarına oynasınlar.Sonra zaten herkes hileli olduğu zaman bu bebeler bile oyunu bırakacak emin olun ;) Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın iyi forumlar...

O değil hile yüzünden sağlam kasanlar bile hile damgası yemeye başladılar. Bence en doğru kararı vermişsin :)

En doğrusu tabi kardeşim bu bebelerle oynanmıyor.

Dinime küfreden müslüman olsa.. O ortaklardan bi kurtulsanız .. Ortakların captanı bile açıp yardırıyor maçta bildiğiniz halde neden birşey yapmıyorsunuz anlamıyorum para tatlı geliyor herhalde.

Bizim team'a mı diyorsun kardeşiim?

Çok doğru bir açıklama .

İsteyen okuyor sende oku 2 dakikanı almaz.

By.depresif inexinfers.dll diyorsun yani.

Eğlenmeye giriyoduk hafta sonu 2 saat onuda haram ettiler ya en iyisi kardeşim.

Gene en iyi hilesiz oynamak.

Kendısı acıkladıysa acıklamasını goster amk bebesı kafandan element uydurma

kardesım bence en dogrusunu yapıyorsun bende bırakıyım dıyorum ama baglımıym galıba bıraz

Önce kendi clanındaki hileleri ayıkla ondan sonra cs bırak

Geri