# VS TURNUVASINDA FİNALE KALANLAR * SİZCE 1.KİM OLUR. Tartışalım !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alex18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forqiven yada MechuL 2 sinden 1 i

turnuvanın ilk siftağı yapıldı:

Maç: Puno`de Hierro | ForqiveN ~C~ #VS# MechuL [s1nq]
ForqiveN CT'de 15 - 12 Yenip T'de 15 - 14 Yenildiği için 2 Puan
Mechul ise sadece T'de yendiğinden dolayı 1 puan almıştır.

vayy MechuL yenilmiş

bence bunların hıcbırı 5 para etmezz bunlar cfg lı yerlerde oynamaya alısmıslar socl serverlerde oynayamazlar duck master bunlar oho duck engellı olcak cfg engelleyıcı olcak bunny yasak mecvur ses kascan duck atamıycan bunlar ses kasma yapamaz paldur kuldur dalmaya alısmıslardır ahıra dalar gıbı yanı kıngofcs den kıng cıkmaz bosuna tartısma yapmayın :D:D:D

[B][COLOR=#000000]sky' JUBA[/COLOR][/B] istediin herhangi bir senoyna sw de 100 kontörüne vs var mısın? Delikanlıysan gel ss yi de bu siteye koyalım görelim kim 5 para ediyor kim etmiyor ??? Hodri Meydan !

Her TurLu MatchLess aLr Bu macı.. Gorrusunz İddia ya da Varımm...
2. isé Forqivén.. Hadı Kolay Gelsın...! Ama Forqiven ın bu Turnuvaya Katılmasına Katılmıorm..

MAtchles 1.dir :p

ßéNCé Forq`iveN.

la ögrenmişsizni 3-5 tane cfg master adam ondan sonra gelmiş oylamaya koyuyonuz la bune biçim iş

ßence `sLavee * cıkar :)

Ozanım alır yaw (;

faworim mecHuL:) 2. matchless 3. sLavee die düşünüorm

~ MatchLess ` # <Rey> eMRe her her tur,lu alır knkm emre senın sevıom fLL Hs ... :D

~ MatchLess ` # <Rey> emre alır ama slave guvenmıyom gıne bır program acar ama hayırdır ?

Gktq <dg> emReyı YANı matchlessı aLır her TurLu . .

sLave tanımıorum ama mechul tanıorum saglam pLAyeR gecen bı ws de once slave oynadı sora slave nıck deısdı mchuL sınq yazdı sasırdım ,,acaba mechulun yerıne mı oynadı yoksa sLave de mı mechul anlayamdım :S ama bırncı gktq yada mechuL HeR ıddaasına gırerım !!!! OZAN HIC KUSURA BAKMA AMA YANI HAKSIZLIK VARMI ONUDA BILMIORUM DIKAT ADEN VARSA ANLAMISDIR BEYLER OZANA HEP EZIKLER GELDI DEILMI !!! ??? OzaN yaNı Puno'de Hıerro FoRqıVeN

Forumqs l Sexafon birileri senin ismini başka swlerde kullanıyor benden demesi artık senmisin bilmiyorum ama adam berbat oynuyor fakat senin ismini kullanıyor artık kim olduğunu bilmiyorum Forumqs l Sexafon "sexafon nasıl yazılıyor tam dikkat etmedim fakat bu sitenin adı clanının ismi ve senin ismini kullanıyor !!!!!!

Bu arada MechuL* alır :D

matchless her dai`M adamım emRe aLır bnCe

Geri