Vs atmayı bıraktım dedim ama dinlemedi. *Ker']['enKeLe* | <x.Re.tt> And ~sapphjre`

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0qzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sapphJre'nin 3D olduğunu bilmeyen yoktur arkadaşlar Nadirci Anca Ghost'la kasarsın be yawru Kertenkele Boşa üzüLme yani Yenildim diye Adam 3D'ci ;)

biliyorum kardeş socl swde hltw soktum direk hs atamıyodu :D

kertenkeLe sende milletden aldğn sözlerle bahane türetme yeniLdini işte sus ^^

kertenkeLe sende milletden aldğn sözlerle bahane türetme yeniLdini işte sus ^^

sende ws yap adamla ne demek istediğimi anlarsın. çatışma 6-7 saniye falan sürer wsde bizimki 1 saniye sürüyodu :d

sende ws yap adamla ne demek istediğimi anlarsın. çatışma 6-7 saniye falan sürer wsde bizimki 1 saniye sürüyodu :d
Ben Yaptım Rahat Ol qayette quzeldı 1snıye dııldı bzm 25snıye suruodu we 10-9 bıttı Sen bılmıosan ws atmaı olursun hemen :)

sapphire ankara team'lemi ne maçınız olmuş sslerde gördüm 18-2 oynuon helal olsun :)

Herkeze teşekkür ederim beyler.Ama bu kertenkelenin bu kadar ezik oldugunu bilmiyodum.Ben dedimki ıce vs atalım istediğini sok getir adam dedim hltv sok dedim.aMA D2 VS atmam dedim d2 de geldi hltv soktu bende kactım socl olsun ıce olsun sana cok pıs meydan okuyorum @@@

Adam vermiş eline işte daha ne ghostundan bahsediyon bi kerede kabullenip hll diyin kapansın konu hayret bişi ya.Geliştir kendini bidaha atarsın.

Artık vs atmıyorumda.Adam yenince iyi yenilince wall oluyoruz.:@

la bot kertenkele boş boş konuşma adam vermiş eline daha ne ötüyon yok ghostmuş yok wall mış felan adam diyor zaten beni bilen biliyor !
tebrik ederim kardaş

Eyvallah kardeşim.

ama def deilsin cfq ni moy nb ye

heLaL sappire

Tebrikler Kardeşim Başarının Dev***** Beklerdim Ama Cs'yi Bırakıyormussun .)

baŞarilar...gÜzel olmuŞ.

tebrik ederim kardeşim

ghosttcu ıpne laa buu olum sapphıre kertenkele bunu dagıtırr adam kınqq

Kilit..# tartışma çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri