vJ | wS |n`ward ~ Sonuç ortada beyler ;)

0
EXE RANK

-Exloves.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-Exloves.`
Başarılar.

tabii ezermm vJ lerı :DD uhahah ne caktm la puhahahah yazık oldu muck ;)

vJ LeR biraz oynayın yaaaa ;]

başarılar :)

Gl size artizlik yapma

macihas gangaaa

Yarına GH Movie Hazır Gangaaa Team'da Kimse ölmemiş gel bizi bul.

Nokta Atışı Yap Gangaa.Helal Sana..

Real Team Çıkarmıslar sizin gibi real takımın ben .. :@

Bot herifler ya anca gh acıp yardırmayı bilirsiniz siz.

Ama bekle gh movie yolda bu sefer ben hazırlayacam.

UHAHHAH NEon ne adamsn la sen tw wer dıyolar weremıosn adam deılsn ;)

we bunu butun Cs aLemı bılıo snn ne oldugnu . takma kafana sen HLTV bendede war ayık oL ;)

gL beyler,sağlam adamlara gh diyip başarılarını gölgelemeyin...

alone kınq elimde msn onusmaların var gh var dio :D

deqişmeye qerek yokmuş konu sabitlensin :D <3

Arkadaşlar çok özür dilerim..

Kenan - MatihAs aim açmış yardırıyor.İsteyene özelden pm. atsın msn versin.HLTV atılır.

Adam Gh açmış yardırıo ganga beylerr.Gh movie yapmak isteyen özelden msn atsın.Hltv atayım. :)

la neon saçma saçma işler atıyon ortaya cok saçmalıyon yok qh iydi şuydu buydu yenildin işte kardeşim Kabul et gh demeyide kes ! artik ben sna karşı gh kullansaydım se baseden cıkabileceniğini sanıyon ? atarım duvarı hs uğraşmam yani Ayıq oL

Ayrıca Kendinizi Cok Kinq Sanıyonuz. Dunyanın en iyi Kinqisin demi Neon seni kimse yenemez sizi kimse ezemez ezsede gh dir muklaka ghdir bırak bu işleri kardeşim ya allahını seviyosan bırak.

diyorsun gh movie cıkrcam gh movie çıkarcam istediğin kadar cıkar kardeşim biz gh olmdıktan sonra sorunumuz yok o senin sorunun eğer her gelenee hile diyorsan senin bir doktora gorunmen gerekir. Ayıq ol

Basarılar mk gene ben yokm la bu ne :D

la neon saçma saçma işler atıyon ortaya cok saçmalıyon yok qh iydi şuydu buydu yenildin işte kardeşim Kabul et gh demeyide kes ! artik ben sna karşı gh kullansaydım se baseden cıkabileceniğini sanıyon ? atarım duvarı hs uğraşmam yani Ayıq oL

Ayrıca Kendinizi Cok Kinq Sanıyonuz. Dunyanın en iyi Kinqisin demi Neon seni kimse yenemez sizi kimse ezemez ezsede gh dir muklaka ghdir bırak bu işleri kardeşim ya allahını seviyosan bırak.

diyorsun gh movie cıkrcam gh movie çıkarcam istediğin kadar cıkar kardeşim biz gh olmdıktan sonra sorunumuz yok o senin sorunun eğer her gelenee hile diyorsan senin bir doktora gorunmen gerekir. Ayıq ol

Msn ver HLTV Atayım.Bak bakam adamının cross'a Cross'u Dansöz Asena Bildiğin. OK..

Real teammış :D peh siz kimsiniz ya daha realınız yok. Turnuvada yenıldık. moral 0 ardına maç attık
oynayamadık. Başarılar size. kendini king sananlar. burda laf vurmaya çalışmayın 10 kere ezık laf etmedık 1 kere yendınız diye laf etmeyın. + hltv bakmadım bile sizi tanıyan yok gh movienizi ne yapsınlar. şimdi 2leyin eğer bana veya teamıma laf ettgınızı gorursem direk movie + ss leri koyarım.

İyi forumlar.

Geri