-vJ | [vs] winq`boup > [must see]

gele gençler de bızım ss lerını nıe kaldırıonz nb den ahahahah :D bot lar :D

gele gençler bızım ss lerı nıe kaldıron egzotık nb den :D

ben kaldırmadım diyorum kafanmı güzel :S

Boşver takma bu bebeleri :)

Len bebeler siz bizi yendiniz laf etmedik.Biz sizi yendik yemediğimiz küfür kalmadı.Siz böyle her yenildiğiniz team'a küfür edersiniz işiniz zor zenA Bey. :)

Şimdi bunlara az yol açak hevesleri kursaklarında kalmasın.Ama çok fazla açmayak ki bi tarafları kalkmasın ;)

can sen kafa sıkma bunlar bızım bebeklerımız gbıler daha yenı geldıler kıng oldular bılmıyolarkı eskıler her zaman kral :D

Gereksiz post kasmayın aksi taktirde ceza alıcaksınız. Açtığın konuyu tekrar aç

Boşver takma bu bebeleri :)

Len bebeler siz bizi yendiniz laf etmedik.Biz sizi yendik yemediğimiz küfür kalmadı.Siz böyle her yenildiğiniz team'a küfür edersiniz işiniz zor zenA Bey. :)

Şimdi bunlara az yol açak hevesleri kursaklarında kalmasın.Ama çok fazla açmayak ki bi tarafları kalkmasın ;)

Sen ne sacmalıyon ya N.D 2. :D

Geleee De :D biz yendk sızız SS koyuyoz kaldıroynz KIINGGGGLEEERR :D 2 kere ynedk 1. q Tab Enter 2. sı allahtan kacmadnz EYWWW

qele qele qele bu itlerı hıc sevmıorum !

[quote="` Rad!oN ~']4 kısı oynaman senın sorunun adamın cıkmasaydı bıde sıs bug dedıgın genelde t de yapyıoar :D ama sız ters okuyonuz ql kaanımın clanına.[/QUOTE]

Kardas B de Sis bugu Yapan kımdi SöyLe bakım hea ? :D DAha KoLpA atmayn Gele.`` ama soncta sız 1 kere yendnz bız 2 ? qq. ;)

Aykut abiye laf yok :) tek kral o

Ya siz bot musunuz bi düşünün bakalım Aykut o maçta olsaydı siz bizden 1 el bile alabilir miydiniz ? tkları yiyip otururdunuz boş laf yapmayın bebe belıkle ugrasıoz işe bak

Geri