-vJ | [vs] winq`boup > [must see]

20
EXE RANK

SpoinieN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.cankskn.com
SpoinieN-
selamun aleykum.
uzatmadan ss lere geçiyim.

1. yarı

i4k8i0.jpg

2. yarı ağla zenacım ağla :D

2zg7yj8.jpg

Bakkalda selpak 0,50 TL Bizde bedava.

Başarı harici post kasma.
Seviyeli yorumlar.

-vJ | akar alem bakar hany ;]

GL bizlere.

Steven & | ZENA | & Last H`jt ~ Aglamayın Gencler :)

qL ye teşekkürler :D

Tebrıkler & Basarılar..

Ama Kufure glnce Neden kfr ettıgımızı solıyım..Macın basında ne kararlastırdk ? Sis Bugu Yok dedık..Biz Ct deyken yabmadık yabmayıda bılıoduk..Ama Sz ct ye gectınız Bug yabtınız hmn..Bizde ondn kfr ettk...Hem ct deyken 4 kısı oynadık maalesef :(

ql hileler kapayınca böle olıor demekkı !

Başarılar'a teşekkürler.

ql beyler akıyorsunuz her zamanki gibi :D

teşekkürler.

la ben 2 aydır kasmıyorum unutmusum caga cocuk oyuncu oLmus . kardesıme bak adamları pert etmıs hll :)

la ben 2 aydır kasmıyorum unutmusum caga cocuk oyuncu oLmus . kardesıme bak adamları pert etmıs hll :)

Yaw aykut 1 mac aldınız ama sımdı sımdı attık ezdım sızı cıktınız.Dedınız gene gelın sımdı atmıslar bızımkıler gene q tab enter bence cs bırakın ya utanmıyormusunuz hıc atarken q tab enter yazık senıde kral bılırdım ama bosmusun.qL beyler.. :D:D:D

seviyeyi bozma qL at geç.

Yaw aykut 1 mac aldınız ama sımdı sımdı attık ezdım sızı cıktınız.Dedınız gene gelın sımdı atmıslar bızımkıler gene q tab enter bence cs bırakın ya utanmıyormusunuz hıc atarken q tab enter yazık senıde kral bılırdım ama bosmusun.qL beyler.. :D:D:D

kocum ben hayatta q tab atmam ben oyunumu oynar oyLe q tab atarım . kımse atmıssınız hasıpın pclıgı yıne 2 aydır kasmıyorum >Zatwn oyun oynamıyorum senın gıbı adamları cok gordum gencsınız kafanız guzelce yasayım . 2 gün meydanı bos bıraktık kalkmasın bi tarafın . beni bilen bilir o teamınla dasak gecerım kardesım 2 el vermıs onuda alamazsın :D

4 kısı oynaman senın sorunun adamın cıkmasaydı bıde sıs bug dedıgın genelde t de yapyıoar :D ama sız ters okuyonuz ql kaanımın clanına.

kocum ben hayatta q tab atmam ben oyunumu oynar oyLe q tab atarım . kımse atmıssınız hasıpın pclıgı yıne 2 aydır kasmıyorum >Zatwn oyun oynamıyorum senın gıbı adamları cok gordum gencsınız kafanız guzelce yasayım . 2 gün meydanı bos bıraktık kalkmasın bi tarafın . beni bilen bilir o teamınla dasak gecerım kardesım 2 el vermıs onuda alamazsın :D

Korkuyorum senden Deme boyle. :001_unsure:

Geri