vF| [WS] [Fs'g] 1.6 MAÇ SS'Sİ

qL Başarılar

[quote="my |]qL Başarılar[/QUOTE]
eywww

Başarılar beyler hazır olun birazdan khardesh ve qiovinco gelip real 5 yoktu gelsin birdaha atalım diyecekler hazır olun :D

gl beyler :) bi ara beraber atalım sw var :) maksat kaynatmak :D

qeLe oktay ve silah arklarına basarılar

Hileniz bize işlemez yazmıslar ?? Ordaki Jabbavockeez nadirin kankası ??

Başarılar Her İki Takımada

Başarılar beyler hazır olun birazdan khardesh ve qiovinco gelip real 5 yoktu gelsin birdaha atalım diyecekler hazır olun :D

salak şey seni ;) ağla benden cfg yalvarıp oyun öğretmemi istiyodun. :w00t: yazık sana . Beni ilgilendirmez ben sadece kendi olduğum maça bakarım

ql mi atar geçerim. geyle asan :001_wub:

salak şey seni ;) ağla benden cfg yalvarıp oyun öğretmemi istiyodun. :w00t: yazık sana . Beni ilgilendirmez ben sadece kendi olduğum maça bakarım
ql mi atar geçerim. geyle asan :001_wub:

bide utanmadan cevap veriyosun ya :) senden cfg isteyeceğime gider atlarım köprüden daha iyi :)

Daha geçen gün yenildiğiniz maçlarda real 5 yok getirelim öyle atalım deyip ağlamıyor muydun ? salak şey seni ;)

bide utanmadan cevap veriyosun ya :) senden cfg isteyeceğime gider atlarım köprüden daha iyi :)

daha geçen gün yenildiğiniz maçlarda real 5 yok getirelim öyle atalım deyip ağlamıyor muydun ? Salak şey seni ;)

yalvarıyodun kanka kanka diye dolanıyodun ;) kim ağladı lan yenen mi var beni şuana kadar da ağlıyım çok şükür maşallah :)

oktayın ghsi bekirinkinden daha kaliteliymiş :D

hahah :D oda qzl seco ... :D

Geri