Ventrilo Server Kurulumu [Sabit IP] Resimli Anlatım

coast aklını aldırmaya meyilli =)

Yok mu kuran. Team speak daha güzel ama :D

Teşekkürler.

Eyvallah sağolun yorumlar için...

Konu diğer bölümüne taşınmıştır.
Teşekkürler.

Konunun taşınmaması gerekli çünkü cs ile alakalı ;) nereye konu açacağımı senden çok biliyorum. bir daha benim konularımı taşıma...

Konunun taşınmaması gerekli çünkü cs ile alakalı ;) nereye konu açacağımı senden çok biliyorum. bir daha benim konularımı taşıma...
Tuttum bunu Trakyalı :D
Konu için Teşekkürler ama ben videolu anlatım yaptım :D

no-ip i aldım NO-IP DUC programı ile hallettim . anlamadığım kısım ventte admin değil user yerine nasıl gireceğim. no-ip den aldığım server ip i kullanamıyorum . acill cevap.... [NO-İP adresinden aldığımız ip i neden kullanamıyorum anlamadığım nokta bu. boşunamı aldık onu daha açık anlatırmısınız]

bn herseyi ayarladım tek tek ini. ayarladıktan sora sndeki gibi siyah cıkmıyor neden acaba :S bide no ip.biz deil bnmki zapto.org ondan olabilrmi acaba ?

bn port alamadm ama kendim 3784 nolu portla girebiliyorum arkadaslarm giremiyor nedenacabaa yardımcı olurmusunz ?

bn port acamadm ama 3784 portla vente girebiliyorum arkadaslarm giremiyor port alamıyorum yardımcı olrmusun bi.

kardeşim snn göstrerdiğin reimdeki gibi değil ki site

ya acil biri bana msn den ulaşa bilirmi yada versin ben eklim tam o ventrillo nun server ini yok ya orada oyle birşey yok bulamadım onu bi yardımcı olsanız cok makbule gecer

ventrillo mu kaldı mehmet git ts kullan :D

Teşekkürler.

Anlatım için teşekkürler.

Geri