... Ve Nihat gitti

4
EXE RANK

~AAHHMMEEDD``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~AAHHMMEEDD``
İmzası da olay oldu, ayrılması da... Villarreal'den binbir güçlükle transfer edilen 'Beşiktaş'ın çocuğu' Nihat Kahveci, sözleşmesini karşılıklı olarak feshettikten sonra Başkan Yıldırım Demirören'le vedalaştı.

Beklenen oldu, Nihat Kahveci’nin II. Beşiktaş seferi ayrılıkla son buldu. İmza attığı günden bu yana futbolundan çok aldığı parayla gündeme gelen milli futbolcu, gergin tavırları ve son olarak da bir gazeteciyle kavgasının ardından Beşiktaş’tan ayrıldı. Tecrübeli futbolcu, Başkan Yıldırım Demirören’e teşekkür edip, Siyah-Beyazlı kulübe veda etti. İMKB’ye yapılan açıklamada, 2 senelik sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Nihat’ın kontratının karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

‘Başarılar dileriz...’

Kulübün resmi internet sitesi www.bjk.com.tr’den de, Nihat’a bir teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda özetle şu ifadeler kullanıldı: Beşiktaşımız’a önemli hizmetlerde bulunan Nihat Kahveci’yi daima hatırlayacağız. Altyapımızda futbola başlayan Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı formamızla başarıdan başarıya koştu, A Milli Takım forması giyme onuruna sahip oldu ve İspanya’ya transfer olarak da ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Nihat Kahveci’ye bugüne kadarki tüm hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz...”

‘Sahada karşılık veremedim’

Beşiktaş’tan ayrılan Nihat Kahveci, Siyah-Beyazlı camiaya, yönetime ve taraftarlara teşekkür etti. Yıldız futbolcu, “Sahada iyi de olmasam, taraftarlarımız bana desteğini sürdürdü. Üzüntüm, taraftarımızın verdiği desteğe sahada karşılık verememiş olmak. Türkiye’de başka takımda oynamayı düşünmüyorum. Herkese hakkımı helal ediyorum, herkes de bana helal etsin” dedi.

Geri