Ve Kendi Kullandıqım cFq Calısıorz Yapıorz Hs Makinası :D Fock Gock OzeLıqLı Dene .

Cfg Denedim Çok Güzel Tam Not Aldın Ama Kodların Çoğu Alıntı :)

Alıntı En Fazla 2 Kod

Kardeş dıkkat et coqu dııL 2 tane var oda ben10.cfg den aldım1-2 tane kod su yazma seylerı dısında ve 2 kod dısında full kedndı yapımımdır

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Değişik Değişik Nameler Var İkidebir Ondan Vede Bir Sürü Setinfo pw si var.

saol kardeş anlattıgın gibiyse emegine saglık ve helal olsun sana
ama anlatmadıgın gibiysede sana haram zıkkım olsun verdigimiz +rap ler okey ?
Sana güvenerek indiriyom İnş güzeldir Başarılarının Devamını dilerim

kardes anlattıqım qibi diiLse 1 ay banLasınlar bu kadar iddaLı konusuorm Oke.!

[quote="hir0']Tşkr'Ler bu tşkR'ümm cFG'diiL ' cfgni biLE indiRmedim' deF'im cünkü tşkR'etme nedenim' yAzıLarda baya uqraşmısın renkli olsun şekkili olsun die' :D[/QUOTE]

def takılan bırının bu forumda işi ne onu anlayamadım bende :D

Yorum oF Emeqe Sayqı :S

Tsq edeRim denemicem ama uqrasmıssın eLLerıne saqLık

önemLi deiL sizde SaoLun

saolasın knka cfg guselmıss muthıss bısı

önemli deil gorevımız

acayıp saqlam dedıqn kaadar var senı ncfglerın hepsındne cok guzel baktım ben hıc alıntı yok acayıp saqLam cFq nereye vurorsan kafaya gıdıor herkes denesinnnnnn

ben dıorm ınamıorsunuz acayıp saqLam sa00L kardesım ö.d

-H`appy & Free.``, 0k[A`]n``, ali888, antegro, babacanfatih, bidü12, By.SpawN*, Cheby, chocuka, conasxd13, dacrimepos, dasdsaads, doxin, emilien0, ensarbalık, freecaptiv, greatboss, heycanlı, hir0'mm, isoo07, Kadıköy34, langa, lolo321, mamexx, manyaktugi, mehmet311, mustafa_ke, oqzhnq1, OrI*, oToBaN, qqq4, ReasoN.^*, SerBlood, The0rie`, tqer, ugurche, yehovan, yunus3232, ^kRaLciq&, ` Rad!oN ~' <3, ``-wAjq0xz, ~ aiRLines, «αИιL»

bu kısılere ve butun nb aiLesine T$kr Edıorm Benı YanLız Bırakmadıgınız Icın VE Yorum Yazan Yazmayan T$kr Eden Etmeyen 1 kısı Dısında Herkese Hakkım Helal Olsun.O kısıde Kendını Bılıor

Tşk paylaşım için..

Geri