Vbulletin 4e gectik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jockeя
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

jockeя

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
jockeя
Netbilgini vb4 gecmistir arkadaslar .

hickimse default temayi sevmedigi icin bizim temayi elimden geldigince aktardim henuz tam bitmedi yarin devam edecegim idare edelim lutfen

top10 vb gibi eklentilerin hepsi 1 2 gune geri gelicek kimse panik yapmasin :)

Ek olarak artik foruma eklenti ekleyebilirsiniz resim cfg vb baska sitelere upload etmenize gerek yok arkadaslar

eksikleri yavas yavas tamamlayacagim bi kac saattir upgrade tema vb ugrasiyorum kafa kalmadi yarin devam edecegim

herkese hayirli olmasini dilerim

Hayırlı uğurlu olur inşallah

hayırlı olur inş , :D ama bence cevap yazdığımız yer çok beyaz olmuş , göz alıyo

hayırlı olur inş , :D ama bence cevap yazdığımız yer çok beyaz olmuş , göz alıyo
Default tema olduğu için bir süre idare edicez yakın zamanda netbilgini.net'a özgü temamız gelicektir.

Merhaba,

Hayırlı Olmasını Diliyorum
Konu yanında görüntüleyenleri yazıyordu bende o görüntüleyen değilde görünüleyen yazıyor :) Düzeltirseniz güzel olr :)
Sonra Netbilgini.com' anasayfaya girince sağda yeni eklenenler yazıyordu o kısım olacakmı tekrardan :S Güzeldi o kısım yan tarafındada top10 en iyi üyeler yazıyordu.

TEŞEKKÜRLER

Yeni mod hayırlı olsun,açıkların bir an önce kapatılması dileğiyle....

Hayırlı uğurlu olsun , emeğine sağlık emre

gerçekten güzel olmuş eklentilerde tekrardan kurulduğunda çok daha güzel olucaktır .

Hepimize hayırlı olsun. Eklentiler eklendiğinde çok daha güzel olacaktır.

böyle daha bi canlı olmuş sanki , hayırlı olsun elinize sağlık :)

Tum NetBilgini Ailesine Hayırlı uğurlu olsun. :)

eski tema daha iyiydi bu temayı görünce hiç post kasasım yok :(

Hayırlı uğurlu olsun , emeğine sağlık emre abi

gerçekten güzel olmuş eklentilerde tekrardan kurulduğunda çok daha güzel olucaktır .

eski temaya dönme şifresi yok mu :(

aynen çok degişik geldi .d

hayırLı oLsun nb ailLesine

Arkadaşlar eksik olan eklentiler tekrardan kurulduğu zaman ve tema birazdaha düzeltildiğinde eskiden bir farkı kalmıcak sabırlı olalım azcık :)

Sağolasın eline sağlık.

Hayırlı olsun. Tema gelince daha güzel olacak .

Hayırlı olsun.

Geri