VALVE mi ? BaLyoZ* mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SANCHEZZZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizceee ??

• VALVEEEEEEE.!. ?

Oy: 46 69.7%
  • BaLyoZ* ?

Oy: 20 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    66
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler lütfen tartışma cıkartmayın sadece oyunuzu atın geçin rica ediyorum.

balyoz burdakılerı cok ... için mılelt walce dıcektır !

quit drop atanın bacısının amq !! bu kadar net dıyıyorum ... fragım senden ıyıdı lamer 10 adam almısdım 5. eldi iyi hatırla ! ;) 4 kill attım son adam vurdu onunda ölmesine az kaldı anıl hatta a2 de vurdu onuda alsaydım tk sımdı noldu bot susda git yoL al nefıs warsa aksam mac atarız hadı eyv :cool:

biz takim oynunu oynuyoruz illa benim size karşı frağ atmam gerekmiyor yanımda size karşı savaşanlarin hepsinin frağı çok başarılıydı 1v1 atmıyoruz ki yine eziyim :D 5v1 qel tk at bizim team'e karşı ben cs qirmem bir daha :) sen madem her seferinde tk yi düşünüp tk atip king olmayi hayal ediyorsan 5v1 qel bize karşı :) biz bir takımız o yüzden frağ yarışı yapmıyoruz.

kimseye orjınal atmıyorum diye böyle yapıyorlar :D fake cfgye bile dünyanın repi gelmiş :cursing:

Dürüst ol o zman kardeş dediklerine karşı adamlari fake cfg'ler ile orji cfg paylaştım die konuya çekme ;)

Tartışma yaratıldğından konu yoruma kapatılmıştır. Balyoz ve valve aynı şekilde başka bir konuda tartışma yaratırsanız ceza alıcaksınız

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri