v1.5 Bıraktım Nedenmi Dal ~> Lütfen Oku..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deceAse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

deceAse

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
deceAse
Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar..

TTNet oyundan soğuttu ping 70 den aşağı inmiyor nefret ettirdi kendinden + v1.5 de herkes Ghost h4x almaya başladı ve oyunun tadı kaçtı kimler ghost kimler değil herkes biliyor kimse yalan atmasın ..

Neyse arkadaşlar uzatmıyım v1.5 deki arkadaşlarım ; Sanchez , Candella , Ben10 , Radion , LjL wA , Exhousth , Allen , Batuhan Ezer , Khardesh , eqzotk botu pubda iyi kaynatıyoruz :D Bunlar ve daha çok iyi dostlarım oldu hepsine realde & cs de başarılar..

v1.5 de kimin üzerimde hakkı varsa helal etsin.. Herkese Real de & CS de başarılar..

v1.6 geçtim 1.6 oynayan biriyle sağlam bi team kurmayı düşünüyorum ilgilenenler bu profilime mesaj atsın -diger profilim banlandı ..

Neyse çok uzattım yine :D Başarılar..

geLE & başarılar :) v1.6 daha temiz daha iyi :) takıl farkedersiN

Bende okumadan 1.6 geç kardeşim yazıcaktım doğru yolu bulmuşsun 1.5 in zevki çıkmıyor artık kardeşim. 1.6 da başarılar sana :)

Senin gibi adama clan mı yok :) 1.5 den gelenler daha kolay clan buluyor :)

Ben De v16 gectım Beraber Kasarız :D

senı tanımam ama aglamaklı bebe gıbıyse ucana kacana hıle dıyosan sımdıden bırak 1.6 1.5 gıbı degıl cok basıt attıgın hs gıder aynı zamanda yersınde bıde real bı takım yok pek !

senı tanımam ama aglamaklı bebe gıbıyse ucana kacana hıle dıyosan sımdıden bırak 1.6 1.5 gıbı degıl cok basıt attıgın hs gıder aynı zamanda yersınde bıde real bı takım yok pek !
ah çok pardon ya sen yenimi türedin acaba ? sen yokken biz cs oynuyorduk kardesim daha ortamdan haberin yok kimin ne oldugunu bilmiyosun sen git pub clanları kur . tamam mı şimdi uza bakiyim pubdaki arkadaşlarınla oyna .

hahahahahhaha haklısın valla ben yenı turedım

REAL`de ve SANAL`da BASARILAR

Benı tanıyan tanır neler yaptıgımıda bılen bılır buraya gelıp etıket yapmayınca cocuk sanarsın

1.6 aKanzii.. :)

lan dıyo super devam et ? :D

Geri