Benim anlamadığım burda devamlı söylüyorum söylüyorum söylüyorum ama kimsenin anladığı yok bu oyunda hile ile oynuyanlara haksız rekabet edenlere sırf ezmek yermek için oynuyanlara durduk yerde hile açınca küfür yiyenlere hep söyledim yapmayın etmeyinde şu oyunu doğru düzgün oynuyalım bakın bu oyunun sonu gelmeye başladı artık iyice kirlenmeye başladı ve çoğu kişi bırakıyor eski zevki harbi kalmadı eski tadı kalmadı Dynac birader sen manyakmısın ? ne alaka zevk meselesi senin kafa güzel öyle giriyosun galiba benden sana şöyle bir örnekleme yapıyım senle ben Vs atıyoruz ben hile açtım sen normalsin ben seni 50 ye 4 yendim sence bu adil olur mu ? hile ile böyle skor yapmak kimin aklı içi ndoğru olur bu oyunu bileği olanlar oynar Cfg ezmeleri aimci ********ler duvar izliyipte daha nerden çıktığı belli olmadan vuranlar HS kralıyım diye hile kralı olanlar vs.vs.vs. bir çok değişik ezik modeli var bunlar zaten oyunu bozdular bende artık soğumaya başladım ama yapıcak bir şey yok sırf 1.5'den için 1.6 çıkarttı adamlar beli yeni bir sayfa açarızda şu işlerden kuruluruz diye ama nafile yine aynı hamam aynı tas değişen bişey yok şurda adam gibi oyun oynuyacağız oynatan adam yok ki istisnasız her serverde mutlaka hile hurda ile oynuyan pazar eziği süzme eziğin bayrak sallayanı cfg coderim diye geçinen ********ler çok oyunun huzurunu bozmada üstlerine yok ben bu yazıyı yazıyorum ama yine aynı zeka devam edicek bunda yapıcak bir şey yok diyecekte yok söve söve bir hal oldum :S hala aynı işler hala aynı numaralar birde cfg coderim kingim şuyum diye geçinen ezmelere acıyorum bu kadar yaptıklarını birde bilekle harbi delikanlı gibi yapsalarda bizde görsek :S ölme eşşeğim ölme

diyecek laf sövecek cümle kalmadı analarına avratlarına sövdürmeyi çok sever bu bizim millet ille bi ***lik olacak ki yapacaklar ya oyunun düzenini bozmak için adil olmayan oyunlar oynamak için kendini bişey sanmak için hep bu cfg olayını çıkarttılar ama bu oyunun sonu hiç iyi değil ona üzülüyorum

BİR GÜN BU OYUN BİTERSE BİLİN Kİ BU ŞEREFSİZLER YÜZÜNDEN BİTER (nokta)