-v.forcena # ws Non - Kral qlor :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
1.

dedust20009cx.png

2.

dedust20041c.png

dedust20044l.png

3.

denuke0000ib.png

4.

denuke0010r.png

denuke0011l.png

Non kral beyler.

Yazık amk hala cs oynayabiliyolar nb'de çıkan o kadar konulara rağmen. En azından hakkımızla bileğimizle oynuyoruz ;)

Non clanına girmeden kanka kanka der. Nonla kavgalı olurlar. Non'la maç atarlar odalarında 7 8 kişi olur sağlam adam lazım der 2 saat yalvarırsın. Non'a girersin bi değişik hareketler falan. Daha sonra benimle dalga geçersinde ben seni gt etmem mi sandın ?

adszuaf.png

adsz1pat.png

KRALSIN qLoc. tebrik ederim.

Başarılar kankilerime -,-

Non KraL beyLer :D

Non Kral beyler :)

Başarılar beyleeer. ;)

LAMAAAAA GL knkaa <3

Başarilar , arkadaşlar.

BAŞARILAR KUCUKBAKKAL VE BİLAL KARDEŞLER BİLMEYENLER İÇİN AYNI PC DE BUNLARLA KİT ATSANIZ REALDE ADAM VURAMAZLAR :d ONU GEÇTİM SUAN BİR ARKADAŞTAN HABER BEKLIYORUM BİLAL VE ABİSİNİN YÜZÜNÜ SS Lİ KOYACAM NE B*K OLDUKLARINI SSLI KANITLICAM HANI KRALLARYA :d

Ovv.Sert oldu sanırım . Ama öyle demeyin [Non] ' kral beyler.Şimdi gelir ByHackerEmre jrghfejwfq :D

GL bilader :)

HELAL ERRDEEEMM :)

Eyvallah :)

Ovv.Sert oldu sanırım . Ama öyle demeyin [Non] ' kral beyler.Şimdi gelir ByHackerEmre jrghfejwfq :D

GL bilader :)

Non kral beyler dağılın :D:D Aynen o çocuğu salarlar birazdan foruma.

BAŞARILAR KUCUKBAKKAL VE BİLAL KARDEŞLER BİLMEYENLER İÇİN AYNI PC DE BUNLARLA KİT ATSANIZ REALDE ADAM VURAMAZLAR :d ONU GEÇTİM SUAN BİR ARKADAŞTAN HABER BEKLIYORUM BİLAL VE ABİSİNİN YÜZÜNÜ SS Lİ KOYACAM NE B*K OLDUKLARINI SSLI KANITLICAM HANI KRALLARYA :d

İçlerinde bi muratı severdim muratta bi havalara girmiş. Yazık mk cs ne hale getiriyo milleti.

LAMAAAAA GL knkaa <3

sağol hacı :D

Eyvallah.

Başarılar beyleeer. ;)

Eyvallah çocuk :D:D

Gl size gardaşlarım
ve bu parça size gelsin
[video=youtube]

ql kardeşlerime :)

byhackeremre yok suan tehlikenin farkındamısınız

gl basarılar

Ya bu Non kim bunları çok gözünüzde büyütüyorsunuz bilen biliyor bunları boş laf yapmayın..

Geri