17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 kg. uskumru
- 1/3 bardak zeytinyağı
- 1 adet limon
- Yarım demet maydanoz
- 1 baş soğan
- 1 defne yaprağı
- Yeteri kadar tuz
Süre:35 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.
Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
- 1 kg. uskumru
- 1/3 bardak zeytinyağı
- 1 adet limon
- Yarım demet maydanoz
- 1 baş soğan
- 1 defne yaprağı
- Yeteri kadar tuz
Süre:35 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın. Soğanları halka halka kesip yerleştirin. Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin. Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin.
Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun. Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın. Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.