15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı

Bunların en coğunu duygusal bir dönemdeyken ; "Asıkken" hissederiz.Ölümüne sevdik deriz

Ayrılık çalar kapımızı

Eline bir bıçak alırsın. Hadi madem cesaretlisin öldürsene bedenini. Ruhunu zaten o alıp ***ürmüş

İşte böyle düşünürüz değil mi ? Aslında ne kadar yanlıştır bu. Ruhun daima kalbindedir

Şu an bunu neden paylaştığımı bilmiyorum... Ama aynı düşünceleri hissettiğimizi

Bir konuya daha değineyim ; UNUTMAK!
"Unutamam onu ben ... Unutmak nedir bilmem... Unutmayı öğretsene bana ..." Bu kelimeleri

5 Sene önce yediğin çikolatanın markasını hatırlıyor musunuz?
İki gün önce kaç tane insan gördün? Kaç kişiyle konuştun ?
Hatrlamıyorsun... Hani unutmayı bilmezdin? Hani unutmayı kimse öğretmemişdi ?...
Hayat; 5 Harfli olsa da içinde bir evren barındırıyor. Aynı kalbimizde ki depo gibi. İçinden neler atılmış

Şştt.. Sana Bir sır vereceğim...
Hayat engellerle dolu bir oyun gibidir. Doğduğunda oyuna başlarsın... Yardımcı kişilerin olur oyunda. Belli bir seviyeye geldiğinde oyunun kuralı gereği o kişiler yanından giderler. Artık tek başınasın. Önünde dikenlerle dolu engeller var aşman gereken duvarlar... Duvarlara tırmanırken mutlaka eline dikenler batacak. Ve üzüleceksin... Üzülme ;
Hep her kötü olayın altında bir mutluluk ara . Çünkü her olayın altında bir hazine gizlidir. Onları birleştirirsen başarının anahtarını kazanırsın Servetleride... Eline diken battığında neden battı deme. Sevin ; eline batan dikenleri cıkarabilecek dostlarn olduğu için...
Ve asla unutamam dme.. Çünkü ha 1 yıl ha 2 yıl sonra bunları bile hatırlamıyacaksın...
Umarım beğenmişsinizdir. Neden yazdığımı bilmiyorum gerçekten. Fakat bunun hayatın gerçeği olduğunu ve herkesin de bunu bilmes gerektğini düşündüm . ALıntı değildir kendim yazdım.. İyi okumalar dilerim