Unutmak... Hayat ve Gercekler..

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
smiley.gif
Her zaman hayatın üstümüze geldigini düsünürüz.Aglarız kimi zaman
virgs.gif
güleriz bazen. Aynaya bakıp gözyaslarımız bedenimize süzülürken ; Bir kac söz söyleriz kendi kendimize... Bazen de anlık duygular içerisinde oluruz. Ölmek gibi
virgs.gif
öldürmek
virgs.gif
nefret etmek...
Bunların en coğunu duygusal bir dönemdeyken ; "Asıkken" hissederiz.Ölümüne sevdik deriz
virgs.gif
onsuz olamayacağım
virgs.gif
beni bırakırsa ben ne yaparım?... Aslında bu sadece ask denilen duygunun kalbimize girip
virgs.gif
gözlerimizin önünü kapattığından kaynaklanır. Ask ve mantık bir arada yürümez bilirsiniz.Yani asık oldugumuzda genelde beynimizi
virgs.gif
mantığımızı kullanmayız. Kalbimizden geldiğince yaşarız. Gün gelir ;
Ayrılık çalar kapımızı
virgs.gif
Yıkar geçer
virgs.gif
ne varsa alır ***ürür.Aynı haciz gibidir.ASka borcun olmasa da gün gelir alır herşeyini senden ... ASık olmanın bedelini ; Mutluluğunu
virgs.gif
gülüşünü
virgs.gif
yaşama sevincini senden alarak ödetir.
Eline bir bıçak alırsın. Hadi madem cesaretlisin öldürsene bedenini. Ruhunu zaten o alıp ***ürmüş
virgs.gif
kalbini yıkıp dökmüş
virgs.gif
sen öldürsen bedenini neye yarar? ...
İşte böyle düşünürüz değil mi ? Aslında ne kadar yanlıştır bu. Ruhun daima kalbindedir
virgs.gif
kalbinse bedeninde... Ruhun senden çıkmıssa zaten ölmüşsündür. Neden ikinci defa ölmek istiyorsun ? İki defa ölünür mü ? ...
Şu an bunu neden paylaştığımı bilmiyorum... Ama aynı düşünceleri hissettiğimizi
virgs.gif
yaşadığımızı düşünüyorum. ve bana hak verdiğinizi...
Bir konuya daha değineyim ; UNUTMAK!
"Unutamam onu ben ... Unutmak nedir bilmem... Unutmayı öğretsene bana ..." Bu kelimeleri
virgs.gif
cümleleri cok kullanırız ilişki de ... Size sormak istiyorum ;
5 Sene önce yediğin çikolatanın markasını hatırlıyor musunuz?
İki gün önce kaç tane insan gördün? Kaç kişiyle konuştun ?
Hatrlamıyorsun... Hani unutmayı bilmezdin? Hani unutmayı kimse öğretmemişdi ?...
Hayat; 5 Harfli olsa da içinde bir evren barındırıyor. Aynı kalbimizde ki depo gibi. İçinden neler atılmış
virgs.gif
neler saklanıyor. Kim bilebilir ?... Ne yaşadığını
virgs.gif
ne düşündüğünü... Kimse seni anlamaz değil mi bazen ? Depresyona girdim dersin. Depresyona neden girersin? Hayat üstüne geldiği için mi ? HAYIR! O an ki duyguların ruhunu çökerttiği için...
Şştt.. Sana Bir sır vereceğim...
Hayat engellerle dolu bir oyun gibidir. Doğduğunda oyuna başlarsın... Yardımcı kişilerin olur oyunda. Belli bir seviyeye geldiğinde oyunun kuralı gereği o kişiler yanından giderler. Artık tek başınasın. Önünde dikenlerle dolu engeller var aşman gereken duvarlar... Duvarlara tırmanırken mutlaka eline dikenler batacak. Ve üzüleceksin... Üzülme ;
Hep her kötü olayın altında bir mutluluk ara . Çünkü her olayın altında bir hazine gizlidir. Onları birleştirirsen başarının anahtarını kazanırsın Servetleride... Eline diken battığında neden battı deme. Sevin ; eline batan dikenleri cıkarabilecek dostlarn olduğu için...
Ve asla unutamam dme.. Çünkü ha 1 yıl ha 2 yıl sonra bunları bile hatırlamıyacaksın...

Umarım beğenmişsinizdir. Neden yazdığımı bilmiyorum gerçekten. Fakat bunun hayatın gerçeği olduğunu ve herkesin de bunu bilmes gerektğini düşündüm . ALıntı değildir kendim yazdım.. İyi okumalar dilerim

TeskkrLer kardes.

Onmlı dıel

teşekkürler

güzeLmiş gerçekten AnLamlı bende 9 yıLdır aşıgım bende öle düşünüyorum.... aynen düşündüklerimi yazmıssın

Geri