1
EXE RANK
1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.
Fexe Kullanıcısı
[attachment=o496]
saoL kardesım ss koymuslar real olmadan yenmısler bıde qevsek qevsek yorumlar yenı turemeler ne beklıon ah ulan eskıler . hıc olmassa karakterlı adamlardı sımdıkıler gevsek coluk cocuk .Başarılar ünaL
saoL kardesım ss koymuslar real olmadan yenmısler bıde qevsek qevsek yorumlar yenı turemeler ne beklıon ah ulan eskıler . hıc olmassa karakterlı adamlardı sımdıkıler gevsek coluk cocuk .
saoL kardesım ss koymuslar real olmadan yenmısler bıde qevsek qevsek yorumlar yenı turemeler ne beklıon ah ulan eskıler . hıc olmassa karakterlı adamlardı sımdıkıler gevsek coluk cocuk .
büyürler abisi büyürleeer... boşver büyümezlerse büyütürler ..saoL kardesım ss koymuslar real olmadan yenmısler bıde qevsek qevsek yorumlar yenı turemeler ne beklıon ah ulan eskıler . hıc olmassa karakterlı adamlardı sımdıkıler gevsek coluk cocuk .
1 maclık abı konusana bak abın warsa o qelsın bızı eskıler tanır yazık bu yenı yetmelere acıncak haldeler .1 maclık kralsınızn ruzqar glama sabah sıze ıyı goyduk
Rjhanna
bu macta senden vardın hani nerde bende olsam daha farklı olurdu dıyodun ssyi koydunuzda baya bi farklı oldu ama haklısın sende1 maclık kralsınızn ruzqar glama sabah sıze ıyı goyduk
Rjhanna
yorum edit # Tekrarlanmasın (Noix)bu macta senden vardın hani nerde bende olsam daha farklı olurdu dıyodun ssyi koydunuzda baya bi farklı oldu ama haklısın sende)
her gece yapalım o zmnHersey bır macta bellı olmaz demı optum bay gomdum say![]()
sızın ss lere bakıyorumda genelde sonlarda takılıon demekkı her macta bellı edıyon kendını xdHersey bır macta bellı olmaz demı optum bay gomdum say![]()