15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 1 Ara 2009
- Mesajlar
- 15,286
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 45 dk.Kaç Kişilik 8Yöntem 1 Su bardağı aşurelik buğday
Yarım su bardağı nohut
Yarım kilo kuşbaşı et
6 Su bardağı su
5 Adet çarliston biber
Yarım kilo taze fasulye
1 Kilo domates
1 Demet taze nane
Tuz, kuru nane
1 Tablet et suyu
1 Yemek kaşığı domates ve biber salçası karışımı
2 Yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı
Yarım su bardağı nohut
Yarım kilo kuşbaşı et
6 Su bardağı su
5 Adet çarliston biber
Yarım kilo taze fasulye
1 Kilo domates
1 Demet taze nane
Tuz, kuru nane
1 Tablet et suyu
1 Yemek kaşığı domates ve biber salçası karışımı
2 Yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı
- Buğday ve nohutu bir gece önceden ıslatın.
- Suyunu süzüp, tencereye etle birlikte koyun.
- Tereyağı, et suyu tableti ve 6 su bardağı su ekleyip, pişirin.
- Taze fasulyeyi temizleyip, üçe bölün ve tencereye ilave edin.
- Pişmeye yakın ince doğranmış çarliston biberleri, kabukları soyulup doğranmış domates, salça ve tuzu ilave edip, karıştırın.
- Ocaktan almadan önce taze naneyi doğrayıp, kuru nane ile birlikte ekleyin.
- Bir taşım kaynatıp, sıcak olarak servis yapın.