Turnuva ile İLgili sorunlarınız buraya yazın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevdim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogru düzgün konus malın kim oldugu belli seviyeli ol ettiğimin eziği

BEYLER OZUR ADAMI SInır edıyolar k.bakmayın beyler :S Dynac-X Ws ? Socl

beyler seviye lütfen

BEYLER OZUR ADAMI SInır edıyolar k.bakmayın beyler :S Dynac-X Ws ? Socl

kmseyle vs atmıyorm ezik oldugum anlaşılmasın yenersin sen beni özelden msn gel bakalım socl serverda wall açılıyormuymus cok bilmiş gibi konusuyorsn gel msn ?

EZİG OLDGUNUS KESIn O saten MAC ta yenıyoduk YEDıremeıler

ya kes sesini be cahil biz bişimi dedik hakemlerin laflarını bize sayma veled yemiormu gel msn atayım ss i klavye artisi sen giderken biz dönüodk anlamadıgın işlere bulaşma ! kilit

Size bu konuyu hakemlere yada millete hakaret edin diye açmadılar hata bizdeki sizler için birşeyler yapmaya çalışıyoruz işin içine siz hile koyuyosunuz...

Siz hile diye birşey kullanmasanız maçlarda ne şike olur nede adminlere laf olur sorunu bizde değil önce kendinizde arayın bi sorun acaba neden bu adam böyle yapıyo diye direk o böle dedi bu böle dedi derseniz sonunda haksız çıkan siz olursunuz. En baştan hile kullanmasalardı böyle birşey olmazdı çoğu kişi ben kullanmıyorum diyo ama nedense onların ss'leri ortalıkta uçuşuyo bu işler öyle cfg kullanmak vesaire olacak iş değil onun hiç bize sıkmayın adam hayatında cfg kullanmamış gibi laflar. Bende cs oynuyodum birsüre önce bıraktım bırakma sebebimde buydu; Herkes biliyorki cs oynayan herkes cfg KULLANMIŞTIR. Kimse ben king'im diyip oyuna başlamamıştır...

Konu kilit size böyle konu açanda hata yapmışız demekki yada konuyu sorun konusu yaparak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri