Türkiye'nin En iyi Fragı Ve Türkiyenin En iyi Cfg'si Varsa Ötesi Görelim DaL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakında tekrar oynayınca 5 elden fazla verirsem sen şanslısın tamam abicim ;) ben kingof ilk kurulduğunda ordaydım sen daha baba diyemiyodun. 5 yıl önce ve hala... Hepsini ezdiğim için çekemeyenim de çok... ;)
yaw yegenim 10 yıldır oynuyorum sen neyin davasındasın . sen daha babanın daşaklarında testesteronken biz bu oyunun beta 8.5 ini kasıyorduk yeterla konularıma pos kastıgın lamer cok konusma . ağlamak çözüm değil yeter ağladığın :001_huh:

Bilekte var arkadaşta :D

Helal Olsun Aykut

EE Adam HaywAn styLE :D :D qL

yaw yegenim 10 yıldır oynuyorum sen neyin davasındasın . sen daha babanın daşaklarında testesteronken biz bu oyunun beta 8.5 ini kasıyorduk yeterla konularıma pos kastıgın lamer cok konusma . ağlamak çözüm değil yeter ağladığın :001_huh:

Lan bot neyine ağlıcam herkes beni tanıyo. ben kinggof ta 5 yıldır oynadığımı söyledim. çünkü kingof 5 yıl once açıldı bu 1.

2. olarak sen daha 1 yıldır oynayan bi bebesin bu iki

3. olarak da ben beta 3.6 dan beri oynuyorum çok laf yaptın ;) abicim öğren gel sor istediğine seni sorduk someof bebesi bile kim la o bot dedi xD ASDFasdfvasdfv

aykut sen 1 numarasın kardeşim ya saten :)

Lan bot neyine ağlıcam herkes beni tanıyo. ben kinggof ta 5 yıldır oynadığımı söyledim. çünkü kingof 5 yıl once açıldı bu 1.

2. olarak sen daha 1 yıldır oynayan bi bebesin bu iki

3. olarak da ben beta 3.6 dan beri oynuyorum çok laf yaptın ;) abicim öğren gel sor istediğine seni sorduk someof bebesi bile kim la o bot dedi xD ASDFasdfvasdfv
vallahi seni tanıyan yok bu 1 !!
nickini duyduysam gorduysem allah canımı alsın bu 2 !!
oyuncu değilsin eziksin bu 3 !
daha fazla uğraşırsan benden cfg dilenen clan dilenen abilerin gibi Pert oLursun bu 4 !
warsa QotUn COmeeeeeee VSSSSSSSSSS burda atar yapmaa nobbbb oke buda 5 ????????
10 senedir oynuyorum buda 6 !!!!!!!!!! kinqofta Sen yOkken BEnım Nıckım wardı budaa 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sana Daha ezik olduğunu Kanıtlamak İçin 40 Neden Sayarım ! :) 5. maddeyi iyi oKu Özelden Msn İste :wink:

BalyoZ helal.. fazla söze gerek yok... Link düzeltirmsn bu arada...

tebrkler kardesm bura hngi sw bizde takılalım :D

bizim Sw la orda alt clanız basarılar :D

yok Arkadaşım BöyLe bir Fq oLamaz :)

eyw kardes saolasın

cüşşş adam yardrms qidio :DDD

Aykut abi ne yaptın sen ya vallaha helal olsun ilk defa böyle bişey görüyorum :D

Turkiye'nin en iyi fraga senin degil maselef doqukan'in ayko ss de var kendisi ct de "2 - 37" kasiyor :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri