- Türkiye'nin En iyi 2. Fragı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazı tipinde 125 kalın 13 ince ::D:D Halbuki aşağıdaki fraglara bakarsak ikisininde aynı olması gerekiyor :d Herkesi kek yerine koymak bu kadar kolaymı ya :D

Yazı tipinde 125 kalın 13 ince ::D:D Halbuki aşağıdaki fraglara bakarsak ikisininde aynı olması gerekiyor :d Herkesi kek yerine koymak bu kadar kolaymı ya :D

Kemal yanlış anlama kardeşim ama karşındaki bot bile olsa bırak gerçek oyuncuyu bu kadar vuramazsın ayıktın mı ??

kardesım harbıden guluyorum ya hıc bısey demıyorum fotosopunu yedım senı:)

qL Başarılar​

Adam en iyi fragı kasmış :D Fotoşok lan resmen ahahah kahkaha attım adam kral. gl.

Kemalim bunu yapacağını hiç düşünmemiştim ya :D Yinede sağlamsın kafan esmiştir yapmışsındır niyetin iyidir ben biliyorum :)

kA * CLAN since 2009 :cool:

Kemalim bunu yapacağını hiç düşünmemiştim ya :D Yinede sağlamsın kafan esmiştir yapmışsındır niyetin iyidir ben biliyorum :)

kA * CLAN since 2009 :cool:

evlat olsan sana su vermem bu ne mal ya tipini siktiğimn salağı ya

Fotoshop dersleri veriyomusun ? qL :D

Bildiğiniz üzere Ankara Ticaret Borsası'nda çalışıyorum. Yapacak bişey bulamayınca can sıkıntısına böyle bi edit yaptık beyler. :D Zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın. Yoksa kolay kolay kimse kasamaz böyle bi frag.

125 rakamı ile oynanmış ulan ne ezme adamlarsınız noldu şimdi ne geçti eline lama :)

Kemal Aldırma Gönul aldrma :)

Bu fragın 4 de 1 ini biz yapsak ana bacı söver süresiz ban atarlar...

AHAHAHAHAHAHA :) PHOTOSHOP AKANZE GL :D:D

Photoshop Yapmıs bideya

Olmamış ama biraz daha uğraşırsan olabilir :)
Başarılar.

asdasdasd:D helal knk .D ezik :D

gL basarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri