türkiyeden hayalet resmi

15
EXE RANK

-AUXERRE. `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AUXERRE. `
Bu ressim 2006 nisan ayında cekildii yer İstanbul ümraniye kayışdağı ormanı
Bu fotoğraf 2006 nisan 21 tarihinde Star gazetesi ve Milliyet gazetesinde yayınlanmıştıı belki görenleriniz vardır Tv olarakda Show haberde

Bu ortamda ben ve bir kaç arkadaşım saat 12 de ormanda makaramızı yapıyoduk kafalrımzda biraz güzeldii cep telefonuyla hatıra fotorafı çektik ilk başlarda bişey yoktu ama fotoğafı cep telefonu bayinden çıkarttığımzda şok olduk resmi ilk telefoncu fark etti ve gazeteye vermemizi söylediii..
Bu ormanda daha önce bir çok kıza tecavüz edeildiii tinerci veya sapıklar yüüznden bir çok insan gasp edilip öldürüldüü bu resme biz bi anlam veremdik bir kız çocuğunun muhtemelen üzerinde okul forması var öylece bizi seyrettiğini resimde göre bilrsiniz...Bende bu Resmi arkadaşlarımdan habersiz sizlerle paylaşmak istedim bu olaya inanmayan Star gazetesi veya Milliyet gezetesinin Nisan 21 .2006 sayılı gazetesini bulup bakabilrler yorum sizin (alıntı)
seytan.gif
SOL TARAFTA HAA GÖRMEDİM DEMEYİN

[COLOR=#432b18]http://img209.imageshack.us/my.php?i...59kopya6ap.jpg[/COLOR]

La paLmeria :) Bu söylediklerini nasıl atıyorsun sen :) kafaları çekioz fln filan :) sen bnce 15 yasında bile deilsin :)

komik xD fotosop la yapmışlar xD

Yaa Palmeira Abi GoogLeye Okul Yaz Okul Filmindeki Resim Orda Çıkıo Bak Aynısı Resmin Benm 10 Yaşndaki Kuzenm Güldü :D

Zuhha tiplere geL :D:D

şimdi korktum resme bakamıom valla :D korkuncmu :D

ahaha bune lan xd

TırsDım (dicemi sanma :D )

cok korktum anLatamam :D

keşke daha gerçekçi olsaydı ayyy çok tırstım yani

Böyle Sacma Şeyler Paylasmayın beyler.10 yasındaki cocuklar bile inanmıyo.böyle şeyler paylasak sadece kendinizi küçük düşürüyosunuz.Bu Forumdakiler sizin sandıgınız gibi gerizekalı falan degil herkes herşeyin farkında :)

yoo ben saka yabım demıssem ??

Ya Komedisiniz Okul Filmindeki Kız bu :d

bana geldiki hayalet kıravat takıyo yanlış mı grdüm acaba :D

çoq korktum anlatamam ;)

Geri