Türkiye Birincisi RevenGe GaminG Bayrak Kapmaca & pRo Server

Serverlarımızdan Memnunmusunuz

• Kullanılan toplam oy
    4
0
EXE RANK

revengeselim

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
revengeselim
RevenGe GaminG | Bayrak Kapmaca Server [ No-sXe ]
IP = 217.195.195.45
sXe = Yok
Slot = 30+2
Kurallarımız : KÜFÜR=YASAK - WALL-CFG-AIM=YASAK - PUSMAK=SERBEST
Türkiyenin En İyi Bayrak Kapmaca Serveri Olan RevenGe Clan Bayrak Kapmaca Servere Herkesi Bekliyoruz.
Adminlerimiz 18 yaş ve üzeridir. Adminlerimizi Seçerken Olgun İnsanlar Olup Olmadığına Dikkat Ediyoruz.
Adminlik Fiyatlarımız: 1 ay tam yetki 10 TL - 2 ay 15 TL - Sınırsız 20 TL
Not: Slotluk, Yarım Yetki Adminlik ve Panel Satışımız Yoktur.
Amacımız Maddiyat Değil. Kaliteli ve Huzurlu Bir Ortam İçin Çaba Gösteriyoruz ve Karşılığını Sizlerden Alıyoruz.
Facebook Sayfamızı Mutlaka Ziyaret Ediniz : www.facebook.com/RevengeGamingCs
Unutmayın; Biz Ne Yapıyorsak Sizler İçin Yapıyoruz. www.revengeclan.com
Teşekkurler.
RevenGe GaminG pRo Server iLe 2. Adım
IP : 217.195.195.46
sXe : Yok
Slot : 30+2
Kurallarmız : KUFUR YASAK - WALL-CFG-AIM-YASAK - BASE YASAK
Adminlik Fiyatları : 1AY 5 TL - SINIRSIZ 20 TL

Türkiye 1.si? of :(

Bizim adminlerimiz bize reklam yapmayın diyor fakat dışardan gelenler burda reklamın alasını yaparken onlara ne bir uyarı nede bir söz söyleyebiliyorlar işte yetki kullanımı budur, kendi profilim'de blog adresimi yayınladım direk noix gelip beni uyardı adam burda kendi sitesini veriyor ne biri gelip bişey diyor nede bi uyarı yazıyor işte daha ne bekliyebilirsin ki.

Bizim adminlerimiz bize reklam yapmayın diyor fakat dışardan gelenler burda reklamın alasını yaparken onlara ne bir uyarı nede bir söz söyleyebiliyorlar işte yetki kullanımı budur, kendi profilim'de blog adresimi yayınladım direk noix gelip beni uyardı adam burda kendi sitesini veriyor ne biri gelip bişey diyor nede bi uyarı yazıyor işte daha ne bekliyebilirsin ki.
Aynen arkadaşım şu klan logosu da reklam, garip.

Bupliç türkiye1cisi :S

Geri