TuRkiy3M || clan sw nın en ıyısı kım ?

TuRkiy3M || clan sw nin en iyileri

• Emeklı kınq Abrakan

Oy: 64 45.1%
  • SkuLLo

Oy: 11 7.7%
  • Wildness

Oy: 3 2.1%
  • Nonamels

Oy: 3 2.1%
  • qosson

Oy: 26 18.3%
  • wow

Oy: 6 4.2%
  • diğer

Oy: 29 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oylamaya devaammm

2 yıl once bız kurmustuk bu clanı abidin basta olmak uzre coqu ameleler tagımızı calıp dewam edior cakma kinqLEr alayınıza gideR.

ßisi diyemiyecegim tanımıyoRum 0ynayıslarınıda izLemedim `,]

abidin basta olmak üzere? 1.si ben clan girmiyorum 2.si sen kimsin kac paralık adamsın amale diyorsun?? 3.sen kimsin kendini tanıt?

sallıyor adam ya kafa buluyor

Bunlardan birini bile tanımosanız yazıklar olsun be :) adamların hepsi kinq çekemeyen anten taksın gerçekten tnaımayanlara sözüm yok :)

85.153.14.3 bekleriz

<dfe<tyjhfdgq3<

bence qosson en iyisi hepsını ezer

alayi bot ...

hıcbırı 5 para etmez ver reklamı evr reklamı reklam yapmakdan baska bısey deıl bence bu valla server reklam yapmayı bundan sonra bende boyle aypcam 2 3 adam sallıycam cs bılmem bılmem serverın kını sızce kım dıycem oh ne guzel server reklamı yapmıs olunuyo nıe reklam bolumune salak gıbı reklam verıoruzkı bız en kral reklam guncel yerde duran reklam kıngofcs bu ısı cozmus artık 2 oyuncu ısmı sallıo verıo cs1 kınbgofcs nın kıngı sızce kım reklama bak oh ne guzel ne ala

hıcbırı 5 para etmez ver reklamı evr reklamı reklam yapmakdan baska bısey deıl bence bu valla server reklam yapmayı bundan sonra bende boyle aypcam 2 3 adam sallıycam cs bılmem bılmem serverın kını sızce kım dıycem oh ne guzel server reklamı yapmıs olunuyo nıe reklam bolumune salak gıbı reklam verıoruzkı bız en kral reklam guncel yerde duran reklam kıngofcs bu ısı cozmus artık 2 oyuncu ısmı sallıo verıo cs1 kınbgofcs nın kıngı sızce kım reklama bak oh ne guzel ne ala

sen kımsın lan mal kıme sorarsan sor hepsı tanınıor bu oyuncuların hepsıde kınq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri