$tr33t Geri Döndü !.. (Tanıyan Tanır)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Reques

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Reques
Bildimiz Gibi Nb Hala Ayakta Ama Kımın Sayesinde Şimdi Bunu Ben Anlatcam .Bildiniz Gibi Seen Nb ' ye Küfür Etti Ama Ban Yemedi Biz Bi Kötü Konu Açıyoz Ban Fln Artık Buna Bi Dursun Diyelim Ne Zaman Konu Acsak 2 Yorum Geçmiyo Sizde Bize Katılırsanız Yeni Proje Başlatalım Nb ' yi Maskeli İnsanlardan Kurtaralım ...

EDİT ! Hakaret içeren mesaj + Msn vermek yasak.

Ben Sizi Çok Eskiden Biliyom Çok Uğraştınız Bunun İçin Ben Size Katılcam Msn Eklicem Sizin Bu Aziminize Karşı 1 e 1 Konuşak Senle ....

Mesajın tarafımca editlenmiştir. Hakaret içeren mesajlar ve msn vermek yasaktır.

Bence Dogru Davranız Adam Dogruları Soluo Editlemene Gerek Yok

Mesajın tarafımca editlenmiştir. Hakaret içeren mesajlar ve msn vermek yasaktır. bunun gibi hemen herşeyimiz editlenityor biz bunun için burdayız adalet için nb için !!! kardeş senle sonra qwerTycs konuşulım forum için gerekli belgeler elde etmeye çalışıyorum ..

Mesajın tarafımca editlenmiştir. Hakaret içeren mesajlar ve msn vermek yasaktır. bunun gibi hemen herşeyimiz editlenityor biz bunun için burdayız adalet için nb için !!! kardeş senle sonra qwerTycs konuşulım forum için gerekli belgeler elde etmeye çalışıyorum ..

Tmm Kardes Bendede Moderatorlerın Kufurlerı Var Koyarız Anlasınlar Burayı Kım Yonetio !!!

bu bizim çok önemli bi adım olacak fotoğrafları bana temin edermısın ? msn den

bizim tecrübemizi anlayın die :

Üye No: 624
İtibar Gücü: 0
Rep Puani : 2107
Rep Derecesi :

Kardes Attıgım Resımlerı Koy [Seen]

Geri